Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

age of conanda caster classı


Pakize

Öne çıkan mesajlar

ya 3 tane benim bildigim caster classı war bi necro bi demogings bide hex bilmem ne bunların hangisi pure mage ? yani elemantel güçleri kullanan fire frost lightig gibi

necro bildigim kadarıyla summon yapio curse gibi hexde shadow gücleri fln war demogist mi? anlamadım yoksa bunun caster mantıgımı farklı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eet odinin yazdıkları doğru.

Hem Demonda hem de Necroda petler var ama diyorlar ki Demonologist büyücüye daha yakınmış, Necroda petler daha önemliymiş.

Ben de aslında büyücü oynamak istiyorum ama betada henüz spellweaving olmadığı için çok fazla ilerlemek istemedim zaman kaybetmemek için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde gördügüm ve tahmin ettigime göre demonologistin peti buff amaçlı. Bu nedenle kendi büyüleri daha nukerlıga yakın olabilir. Necro ise petlerini hedefe saldırtabiliyor pvp görüntülerinden izlemiştim ve daha fazla pet cıkarabildigi için (3 pet çıkarabiliyor sanırım)belki kendi ice veya unholy büyüleri biraz daha zayıf kalabilir demoya göre.
Beta da oynayan arkadaşlar yazmıştı necronun zayıf oldugunu falan sölemişledi burda ama gerçi daha çok düşük lvl henüz belli olmaz demişlerdi.
Ben yine de necro açıcam bu sefer:P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herald of xotli warrior/mage gibi. 2h sword, dagger, bow gibi silahlar kullanabiliyor. demon forma dönüşebiliyor. silahlarla savasırken bunu yandan bi kaç fire büyüsüylede renklendiriyor. fire breath vs gibi. tabi demonologist kadar çeşitli değildir muhtemelen. bence xotlinin en belirgin özelliği demona dönüşebilmesi muhtemelen melee yetenegini arttiriyor bu şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Demo'nun peti çok ezik yanlız, sadece buff amaçlı kendisi, verdiği dmg abartı düşük. Dayanıksız olmasına rağmen (level 10-14 arası 2 mobdan fazlası gelirse iniyordum) fena dmg vermiyor, özellikle agroyu başkası tutabilirse bayağı iş yapar, 14 oldum aoe spell aldım (wow daki flamestrike tarzı) kullanamadım henüz oyüzden şimdi nasıl dmg veririm bilemiyorum =P
2 tür var
lightning ve combustion, skill treelerde buna göre, yani birini gözünüze kestirip devam etmeniz gerekiyor. Guruba sağladığı 2 buff var petin ayrıca gurup buff ı var, kendine 2-3 tane daha buff yapabiliyor yani gurup için bayağı yararlı bir karakter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben necronun da demonun da büyülerine göz gezdirdim yok öle fear mear:P ne o fear at koyuna çevir bas dmg sora yok öle şeyler burda :)

ya bu iş yeni cıkan oyunlarda biraz kumar gibi. lvl 15 ler 20 ler bence cok bişi ifade etmez. tabi önemli olan max lvl daki durumlardır. mesela bildigim kadarıyla casterlar lvl 80 de aldıkları skill ile büyü güçlerini artiriyolar ki necroda bide lich olayı var. lich lich formda ikend e büyüleri bufflaniyor. ehem bide spellweaving var ama tam bilemiyoru bunu nedir:)

yani olay bi kumar seciceksin istedigin bi charı lvl 80 de görüceksin akıbetini:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...