StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Yaw Beta acc aldım lakin Fileplanet.com dan download imkansız 30K dan yukarı çıkmıyo http downloadı varmı yada olucakmı ne diyosunuz bu şekilde 6 günde biter bu client 6 gün sora open beta kapanıcak zati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Fıleplanet a uye oldum sırf cekmek ıcın. 110 kb ıle 29 kb arasına sureklı ınıp cıkıo. bende kafayı yıcem bulursan banada sole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 aglarım ya ben 16 saatte 3.2gb kadarını cekmıstım elektrık gıttı geldı dosya felan yok ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 dun aksam file planetten indirmeye basladim full hizla 11 saatte bitti. file planettin kendi programini kullanmadim. firefox eklentisi download manager tarzi bir program ile indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar