Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ahaahahahahahahahahhaahahaahhaahahahahaha Yine aynı olay oldu, paramı veri almaya çalışıyorum. öküz lopeth, mal lopeth, dangalak lopeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ahauhaua lopeth abi kaşınıyon sende ha,inekler bile bir çukura birkere düşünce ikincisinde uzerını kapatsan bıle yandan gecmeye cabalıyor.sen göz göre göre ades olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Disappear said: weblebinin soyle bi olayi var bir de, bu adamlar deposuz calisiyo. yani bi nevi araci firma gibi adamlar, siz siparisi veriyosunuz, onlar ithalatciya veriyo ve gelince size yolluyo. ama bu herifler cok nadir ithalatciya gore stoklarini duzenliyo, once sizden parayi alip sonra ithalatciyla irtibata geciyolar. ithalat eden sirkettede mal kalmamissa bekliyosunuz yurt disindan gelmesini. hepsiburadanin kendi deposu var ama ondada ayni sey olabiliyo, mesela bir wireless router icin 15 ila 20 gun arasi beklemistim. lafta 3 is gununde kargoya verilir yaziyodu altinda. Bildiğim kadarıyla bütün alışverişsiteleri bu şekilde çalışıyo. Hepsiburada da eskiden böyleydi, şimdi deposu var mı bilmiyorum. Bu yüzden alışverşten önce telefonla arayıp ürünün olup olmadığını öğrenmekte fayda var. Yoksa çok bekleteiblirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben hep estore.com.tr den aldım hiç sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 zamanin birinde bi mouse almistim weblebiden ziyanlik yapip. 9 gun sürdü gelmesi. bi daha tobe, hayatta isim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 şimdi sorun çıkan ürünlerden birini hepsiburadadan sipariş ettim ve 10 dakika içinde kargoya verdiler :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bundan 3 sene evvel ekran kartı almıstım weblebiden, aynı gün kendi elemanları ile yollamıslardı ofise. Tabi o zamanlar piyasada yenilerdi simdi bakıyorumda o zamanın hepsiburadası konumuna gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar