Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 savciliga gitmisken su anne muhabbetlerini de gosteriver de bir ifadeni alsinlar hazir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Evet çok yazık bana. Anlamlı mesajlarından bunun farkına vardım ve bunun için teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Anne muhabbeti nedir ya? Hakaret yokki? küfür yokki? aşağılama yokki? Niye diğer yazı rahatsız etmedide? o etti? (Cons un Allah olmadığını gösteren belgeyi kastediyorum) Ayrıca, yukardada ağzıma bişey sokan olmuş. Onun içinde birşey denmedi? Niye taraflısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kotu konusanin agzina yilan girer ama, ogretmediler mi sana okulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ohyeah said: yani bişeyi bilmeden konuşmak nedir deseler cvp bu yazı olurdu. müslümanlık hangi dine saygısızlık yapmış? her dine saygı göstermiş peygamberlerine inanmayanlar dinden çıkar demiş. saygısızlık nerde şimdi? benim kutsal gördüğümü sen kutsal görmek zorunda deilsin ancak benim inançlarımın içine giren şeylerle de burda dalga geçilmesi ne kadar adil? sen inanma beni ilgilendirmez ama en azından inananlara saygılı olmak gerekmez mi? sonuçta bu ülkenin %99'u müslüman ve ağızdan çıkanın kulağa uğramadan parmaklara inmesi inananları incitebilir. "puta tapanların" heykellerını kırmışsınız dinlerine küfretişiniz aşalamışsınız, tanrılarını yok dinlerini hiç saymışsınız. "sonuçta bu ülkenin %99'u müslüman" bu da xxl bi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 pwnbot said: kotu konusanin agzina yilan girer ama, ogretmediler mi sana okulda? Sana öğretmişler belli. Aynı eğitimi almamışız demekki. Bu arada o okula yazdıran velin kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 annanen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 lan yeter. olmuyo işte. iki taraf da birbirini convert edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Niye annen meşgulmuydu o zamanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Neyse.. daha uğraşmayayım. Ne haliniz varsa görün diyeyim. Bana özel laf sokulmadıkça mesaj atmayayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben dogmadim dogurulmadim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kilit pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ben de ikinizi de bir süre yörünge dışında ağırlayayım. Konu da bok olduğu için çok daha fazla kokmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar