Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ben bir hazırlık yapacağımı sanmıyorum. Zaten şu anda casual pvp oynayabiliyorum ancak. Wotlk ile de raid ortamlarına tekrar akacağımı da sanmıyorum. En fazla 1-2k gold yapar girerim. Inscription mesleğinde pvp için güzel hede hödeler olursa bi onu kasarım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Xo said: herşey tamam da. blizzard level 80 için Badge of Justice'ı kullandırmaz. alacak item falan yoksa vortexlerle onları paraya dönüştür X( Badgeleri alt charların s4 gearını gemlemek için kullanıcam. Daha rahat lvl atlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 iyi de s4'de kaç tane gem slot item olacak. en fazla 10 gem slotun oluyor pvp gear ile. bir gem 15 badge'e patladığına göre 150 badge işini görecektir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 adamın 5 tane altı var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 5. bu gidişle olmıycak :S Nalet olsun bu shaman levellemesine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bide tüm altlara nasıl s4 set kasıon hepsiyle 2200 ratinge çıkıcan yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Gangren said: adamın 5 tane altı var :p GET A LIFE derim o zaman xD saygı duydum. 4 alta da 2200 rating Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Yahu beyler, adama saldırmayın, sorduk, söylemiş. Çok sağlam bir guildde kendisi ayrıca. Yapılır, edilir, bu kadar abartmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yok saldırma amaçlı demedim abi 2200 personal ratingi 5 chara yapmak pek mümkün gelmedi ben fikrimi söledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 saldırma yok ki ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Adama nolifer demişsin, saldırma yok diosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Xo said: Gangren said: adamın 5 tane altı var :p GET A LIFE derim o zaman xD saygı duydum. 4 alta da 2200 rating ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Argue said: 5. bu gidişle olmıycak :S Nalet olsun bu shaman levellemesine... warriorumu levelle bende senin shaman i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Yanlız ben birşeyi anlamadım, S4 için hangi ratingten bahsediyorsunuz siz? Adam level atlamaktan bahsediyor. içinizde WoLK gelmeden önce o S4 lerin beleş dağıtılmayacağını düşünen kimse varmı?. Bence 4 chara full S4 yapmak günde 10-12 saat BG yapan biri için 1 hafta bile sürmez. Hatırlatırım BC gelmeden önce, bu tarz bir BG kasımı ile günde 2 tane rank 14 itemi alınabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sezon 4 item requerimentsı okumanı tavsiye ederim. sezon4ün beleş olması için sezon 6nın gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 wotlk gelene kadar baska arena seti gelecegini sanmıyorum ben. su anda da s4 ün istedikleri hayli fazla, beleşi geçtim yani. wotlk cıkmadan once alınması baya zor hardcore arenacılar dısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bende yazımın ilk cümlesinden sonrasını okumanı tavsiye ederim. Sadece ilk cümleyi okumamış olsan böyle bir cevap yazmazdın sanıyorum. Elbette S4 ilk çıktığında 2200 hatta isterlerse 3000 rating olacaktır itemlerde ama adam bundan bahsetmiyor LEVEL KASMAKTAN bahsediyor. yani WoLK'un gelmesinden bahsediyor ve WoLK gelmeden önce bir patchle tüm pvp itemlerinin honora düşeceğini ve her önene gelene beleşe dağıtılacağınıda biliyoruz. Sonuç olarak WoLK gelmeden önce ortalıkta rating falan kalmayacak. toggie said: wotlk gelene kadar baska arena seti gelecegini sanmıyorum ben. su anda da s4 ün istedikleri hayli fazla, beleşi geçtim yani. wotlk cıkmadan once alınması baya zor hardcore arenacılar dısında. Evet TBC çıkmadamn öncede rank 14lerin alınmasının zor olduğunu sanıyorduk, sonra ne oldu? bir patch ve puff, en az oynayan bile TBC gelmeden 25-20 günde tamamladı seti. Emin olun aynısı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 evet gelmeden 1-1,5 ay önce rating flm kalmaz normal ap yada honourla alınır eski rank setleri gibi olur 1 ay herkes pvp yapar grindden once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sanmıyorum öyle birşey olcagını o zaman zaten honorlaydı setler arena rating yoktu. şu an yeni gelecek arena setini asla honora düşürmezler. wotlk çıkmadan once alacak sayılı insanın hakkını yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Luriel said: sayılı insanın hakkını yemezler. Biri blizzardı hiç tanımıyor galiba :D Tıpkı zamanında SSC-Tk için deli gibi kasanların hakkını yemedikleri gibi, yada BT-Hijal için sabahlayanların hakkını yemedikleri gibimi? blizzardın çok standart bir uygulamasıdır bu, bir dönem kapanırken eskiye ait en iyi itemler bile herkezin alabileceği hale getirilir, bunun için yeni bir ek görev paketi gelmesine bile gerek yoktur. Herhangi bir büyük patch sonrası bunu görebilirsiniz ki, gelen bir patch değilde ek görev paketi ise inanın geçmişe ait tek özel şey lagenderyler olacaktır. Yani daha önce buna dikkat etmemiş birine komik gelebilir ama S3leri 1-2k honora verirse hiç şaşırmayın, S4'ler için görebileceğniz max honor 20-25k olabilir. yani S4'leri kullanacağınız tek zaman zaten 4. sezonun kendisi olacak sonra WoLK çıkmadan önce o itemler BG yapan herkezin elinde olacak üzgünüm. Buna kendinizi şimdiden hazırlayın sonra forumlar "boşamı kastık" ağlama topikleri ile dolmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 S3 honor ile verilir, S4'te Rating Requirement kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 zaten lvl 74 olunca yeşil quest itemlarıyla deiştirilcek olcagından rating i kalkmıs kalkamamıs pekte önemli olmaz bana göre.. ( evet quest itemlarıda resilence lı :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sunwell gearimi degistiricegimi zannetmiorum 80 e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Offspec item topluyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sunwell gear bence bu sefer değişecek, ilk karazhan gearları t3 ten iyi değildi sonradan buffladılarda daha iyi oldu. WoLK de baştan t7 bufflı çıkar gibi bir düşüncem var. Sonuçta Blizzard bu ne yapacağı belli değil. Şöylede bir gerçek var, t6 4 parça bonusu kolay kolay bırakılmaz. En azından t7ler için yeterli gear olmalı. Edit: Evren, warrior lvl30 üstüyse kabul! whirlwind axemıdır nedir alınca coşuo warrior :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar