huun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 miyaw33 said: Valla leverkusen gibi sıradan takımdan 5 yiyorsa bence beşiktaşın 8 lik rekorunu uzak ara kırar,hele liverpol çıkarsa gs ye o maçta yanımıza not defteri alıp gitmek lazım izlemeye,malum kaç gol olduğunu yazmak lazım,sinan enginin dediği gibi 'yabancı takımlar acımıyor'. süper mantık. ben de aynen devam edeyim açtığın yoldan. bu sene gs 3 maçın 2 sinde feneri yendi o zaman feber şampiyonlar ligine gitse liverpooldan 38 yer. nası' mantık ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 miyaw33 said: Valla leverkusen gibi sıradan takımdan 5 yiyorsa bence beşiktaşın 8 lik rekorunu uzak ara kırar,hele liverpol çıkarsa gs ye o maçta yanımıza not defteri alıp gitmek lazım izlemeye,malum kaç gol olduğunu yazmak lazım,sinan enginin dediği gibi 'yabancı takımlar acımıyor'. rofl ya soluduğun havaya yazık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Zamanında eufa kupasını alabilmiş tek takımımız olan GSnin şampiyonlar ligindede başarıl ıolacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Xo said: Fistan said: Xo said: Fistan said: gs cl de bişey yapamaz.gidemez bile giderse madara olur.açık ve net. gs nin gitmesi net mi bilmem de senin saçma sapan konuştuğun açık ve net. açık ve net tabii. insanın ne oldugunu bilip kabullenmesi de bir erdem, gz (tu) gz tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 madem fenerbahçe'nin avrupa başarısına "ballı" denildi ve başlıkta yazan konudan sapıldı, o zaman ben de konudan sapmak için hiç bir sakınca görmüyorum. öncelikle bir dakika "kendimize gelme" molası; şimdi konuya dönelim; galatasaray'a önümüzdeki sezon şampiyonlar liginde başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kafada bikaç tahta eksik galiba. lol ya. ne komplexli adam bu fenerliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 :) tebessüm ettim sadece. Biz tesadüf diyenlere inat Avrupa Futbol Tarihi'ne altın harflerle yazdığımız sayfaları açsak Fenerbahçe'nin ince papirüscüğünün üstüne ansiklopedi gibi biner de gerek yok böyle şeylere ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 avrupa'da yaptıklarımızla gslilere yaranmak gibi bir derdimiz yok, ister papirüs dersiniz ister başka birşey. biz avrupa'nın 3. sınıf takımlarına elenirken "ama biz uefa kupası'nı almıştık" şeklinde üste çıkmaya çalışmıyoruz. aksine istikrar için çalışıyoruz, başarıları devam ettirmek için. kompleksli olsaydık bunu düşünmezdik, sizin gibi başkasının başarısına çamur atar ya da ezeli rakibimizi 1 kere yenince dünyanın kralı olduk zannederdik, kompleks asıl burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 En az final oynarız .. Adam resmen alın kavga edin diye topic acmıs 3-5 yarım akıllı da destegini eksik etmemis sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 evet gelelim kendimize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bu azize geldikten sonra bu f5 liler bu kadar komplexli oldu zaten.. Hep o antipatik herif yüzünden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 said: kompleksli olsaydık bunu düşünmezdik, sizin gibi başkasının başarısına çamur atar ya da ezeli rakibimizi 1 kere yenince dünyanın kralı olduk zannederdik, kompleks asıl burada. İyi de siz zaten bunları yaptınız. Başkanınız direk söyledi bunu. Yalan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ayauhha xo dan bomba cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ya abi azıcık realist olun gerçekten ya.tamam aldınız kupa o dönemler takır takır top oynuyodunuz süperdiniz efsaneydiniz de şu an yapamazsınız abi bişey.elin sabrisine şut çektirmezler cl de.çok genç kadro.barış filan kim abi?daha tecrübeli ve iyi oyuncular alınması lazım.alınacaksa hadi başarılar ümitlerim artar ama ben şuan gruptan çıkmasına bile çok zor bakıyorum.bu kadroyla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar