Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs Şampiyonlar liginde ne yapar?

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

miyaw33 said:
Valla leverkusen gibi sıradan takımdan 5 yiyorsa bence beşiktaşın 8 lik rekorunu uzak ara kırar,hele liverpol çıkarsa gs ye o maçta yanımıza not defteri alıp gitmek lazım izlemeye,malum kaç gol olduğunu yazmak lazım,sinan enginin dediği gibi 'yabancı takımlar acımıyor'.

süper mantık. ben de aynen devam edeyim açtığın yoldan. bu sene gs 3 maçın 2 sinde feneri yendi o zaman feber şampiyonlar ligine gitse liverpooldan 38 yer. nası' mantık ama?
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:
Valla leverkusen gibi sıradan takımdan 5 yiyorsa bence beşiktaşın 8 lik rekorunu uzak ara kırar,hele liverpol çıkarsa gs ye o maçta yanımıza not defteri alıp gitmek lazım izlemeye,malum kaç gol olduğunu yazmak lazım,sinan enginin dediği gibi 'yabancı takımlar acımıyor'.

rofl ya soluduğun havaya yazık gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa'da yaptıklarımızla gslilere yaranmak gibi bir derdimiz yok, ister papirüs dersiniz ister başka birşey. biz avrupa'nın 3. sınıf takımlarına elenirken "ama biz uefa kupası'nı almıştık" şeklinde üste çıkmaya çalışmıyoruz. aksine istikrar için çalışıyoruz, başarıları devam ettirmek için.

kompleksli olsaydık bunu düşünmezdik, sizin gibi başkasının başarısına çamur atar ya da ezeli rakibimizi 1 kere yenince dünyanın kralı olduk zannederdik, kompleks asıl burada.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi azıcık realist olun gerçekten ya.tamam aldınız kupa o dönemler takır takır top oynuyodunuz süperdiniz efsaneydiniz de şu an yapamazsınız abi bişey.elin sabrisine şut çektirmezler cl de.çok genç kadro.barış filan kim abi?daha tecrübeli ve iyi oyuncular alınması lazım.alınacaksa hadi başarılar ümitlerim artar ama ben şuan gruptan çıkmasına bile çok zor bakıyorum.bu kadroyla olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...