Creel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Sadece bendemi var bu baglanti sorunu (öle bisiyse kafa atacam donanımada..) Baglanti anlik olarak gidip geliomu kimsede?[signature][hline]"Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Arada bir gidip geliyoda çok nadir devamlı gidip geliyosa telekom destek hattını ara onlarında yardım edecekleri mechul ya neyse :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bende de wardı dns'leri bulamiodu bende 1 haftadır war yannız kadiköy istanbuldayim modeme yapmadıım şey kalmadı ama düzeldi bugün kendiliğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ya bende öyle değil de şöyle bi problem var, gündüz saat 13-17 arasında bişey oluyo küt diye pingler 2-3 katına çıkıyo... Anlamıyorum, sadece hafta içi oluyo. Diicem iş yerlerinden dolayıdır diye ama niye sabahtan olmuyo da böyle alakasız bi saatte oluyo. Çözemedim... [Bu mesaj Divin tarafından 05 February 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Burda bir haftadir yok net, su an geldi, gitmesi an meselesi nolucak bilmiyorum.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bende su anda yabancı sıtelere gıremıorum cok uyuz bı durum nerden geldı basıma bu adsl pff[signature][hline] Nefret,gegen des Denken in unterschiedlichen Klassen,Das Hassen der von Kulturen und deren eigenen Rassen,Nefret die daraus folgende Wut die Jahre gart und ruht,Ansehen zu müssen wie Lügen wachsen wie eure Brut,Nefret,ist der Würgreiz gegen die Autoritat die es verseht Wie es geht wie man sich mit den Fahnen im Wind dregt,Nefret nach unten treten und nach oben zu buckeln,Intrigen zu verbreiten um an der Titte der Macht zu nuckeln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yabancı sitelere aldğımdan beri girmiyo ama sanırım marmara denizinin altından geçen yurt dışı bağlantılarda çalışmalar varmış telekomun.ne zaman düzelir hiç bi fikrim yok doğrusu telekom yaptığı için bu işi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 valla ankarada kullaniyorum ve zirnik sorunla karsilasmadim su ana kadar.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bağlantı hızın kaç? Bi de hiç pinglerde dalgalanma olmadı mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar