paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Selam, said: Nissan GT-R, Almanya'daki meşhur yarış pisti Nurburgring'i 7 dakika 29 saniyede döndü. Şef test pilotu Tochio Suzuki tarafından yapılan resmi dereceye göre, modifiyesiz üretim modeli sınıfında GT-R, Pagani Zonda F'den sonra, pistte en hızlı tur zamanına sahip araç. Bu pisti, GT-R geçtiğimiz yıl 7 dakika 38 saniyede dönmüştü ancak pist kısmen ıslaktı. Otomobil meraklıları GT-R'nin baş rakibi Porsche 911 Turbo'nun, bu rekora nasıl cevap vereceğini merakla bekliyor; 911 Turbo'nun tur zamanı 7 dakika 40 saniye. Selam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ben 20 dakikada donerım :P iddialıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 selam, evlilik telaşına kapılmışsın selam, :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Selam, Ahahahaaaa...edit yapmayayım da kapak olsun bana :P Süre git gide azalıyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 acayip bir alet ya :) avrupa satisini 14 gozle bekliyorum, cunku amerikadan almak yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bu kadar ii oldugunu tahmin etmiodm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Selam, Çok enteresan bir otomobil. Helal olsun diyesi geliyor insanın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 helal olsun.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 4 tekerlekli playstation gibi alet :D tabii bi de rayda gider gibi gidiyo anlaşılan, öyle bi yol tutuşu ve hızı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 nissandan hic hazzetmeme ragmen bi s15 bi gtr34 derdim ama bu cok ayri olmus ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar