can1837 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ben bilgisayarimi turkiyeden aldim su an Amerikadayim.. ben burdan 4gb sandisk aldim (u3 cruzer ) bide logitec mouse aldim bunlari takinca usb ye altta found new HArdware dio aciyorum windows needs to install driver software for your u3 cruzer micro dio tamam diorum locate and install diorum sonra hata werio.. biraz karisik ama anniyan warsa anlatsin lutfen ne yapicagimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can1837 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sonrada cd istio cd filan yok tabi io don't have cd show me other options i tikliorum sonra hic1sey bulamio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 http://www.sandisk.com/Retail/DriverDownloads.aspx adresinde sandisk sürücülerini bulabilirsin. işletim sistemini bilemediğim için seçim yapamadım. modeline iyice bir bakın, ona göre seçiver. not: başlığı değiştirdim, bir dahakine yeni konu açarken heyecanlanmadan açarsan daha güzel olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ben de aynısından kullanıyorum. 4GB Sandisk Titanium Cruzer U3. Bir çok işletim sisteminde kullandım. Taktığın anda gereken her türlü işlemi kendi yapıyor. Locate, Install vs hiç bir şeye tıklaman gerekmiyor. Tavsiyem başka bir bilgisayarda denemen. Sürücü bozuk olabilir. Öyleyse hiç uğraşmadan değiştirmen en rahatı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can1837 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 peki surucunun bozuk olup olmadigini nerden anlicam?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 flash disk surucusu windowsun icinde war zaten. herhangi bir$ey yuklemene gerek yok. O surucunun kafasi kari$mi$tir belki cok fazla usb aleti tak cikar yaptiysan olabiliyor bu tur $eyler. Hicbir$ey bir blgisayari, iyi bir format gibi mutlu hissettiremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Başka bir bilgisayara tak. Eğer kendiliğinden kurulup kullanılabilir hale gelmiyorsa sürücüde bir yamukluk vardır muhtemelen. Plug&play çalışıyor çünkü normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Esh said: Hicbir$ey bir blgisayari, iyi bir format gibi mutlu hissettiremez. flashdiski çalışmayan adama da format tavsiye ettiniz ya.. ben daha ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 o bir motto tavsiye degil =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can1837 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yanliz mesela guitar hero 3 oynuyorum we eski mouse i da kabul edio sadece bu yeni aldiklarimi tanimlamio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar