Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Eger acikta bir open beta key iniz varsa vede ihtiyaciniz yoksa beni cok mutlu edebilirsiniz. Valla fileplanete uye olup key alip o keyin invalid cikan tek adami benimdir herhalde, sansima tukurulur her neyse. Kimseden accountunu degil, bosta olan keyi varsa onu istiyorum yani konuyu kitlemeye gerek yok. Fileplanet ne yazikki parami aldi, sonrada verdigi key fosa cikti anliyacaginiz olan benim 15 dolara oldu. Birde oyunu preorder ettik baya bi canimiz yandi ogrenci olarak. Ama neyse, artik bu isin utanilacak bir hali kalmadi, elinizde varsa ve ihtiyaciniz yoksa yalvariyorum bi open beta keyi icin :( Tesekkurler & Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 e mail atsana böyle böyle diye adamlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Attim hocam gelen cevap otomatik yani probleme bakilacagi. Onlar sorunu cozene kadar preorder baslar ... anlasilan tek ben degilim beta keyi yanlis alan vede beta key leak oldugunu adamlar acik etmek istemiyorlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Customer service a mail attığın zaman sana otomatik bir cvp geldiği doğru, yanlız orada yazan şeye dikkat ettiysen eğer çözümünüz burada değilse lütfen yanıt atın yada şikayetinize devam edin gibi bir cümle var. Ben şahsen kaç gb'lık dosyam bilgisayara restart atınca gitti diye bunu kurtarmanın yolu yokmu her bilgisayar resetinde baştanmı başlamam lazım diye soru sordum cvp aldım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar