fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 gençler yaymadı ki, 3-2 de yaptı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 fazla yaymış azcık toplamak istemiş o kadar belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 spikere inanılmaz sinir oldum.Sadece GS go latınca sivastan gol geldi die sölüo.taraftar olmasa örğeneemicez utanmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 goller çok hızlı geliyo yetişemedi adam :P ben de fenerli bi spiker var ona çok sinir oluorum. lig tv'de hangi adamsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hehe ayrıca zico ya şaştım. normalde maç berabere giderken yenilirken 60-70 e kadar beklerdi. son maçta aklı başına geldiki 35 te 2 adam değiştirdi. ama çok geç. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 khala said: manisa bu hafta kasımpaşa ile oynuyor kesin kazanırlar gençler işini son haftaya bırakmak istemez haftaya rakibi sivas iddaaya falan bulasma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 khala said: Arda Turan, gelmiş geçmiş en iyi üç Türk futbolcudan biridir. P.S.: Diğer ikisi Metin Oktay ve Hakan Şükür'dür :). ne iddasi lan futbola bulasmasin mumkunse ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar