Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 uzun süre ewet. 2 yıl falan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 CaNNi said: 5 kiloluk dambılla sırt üstü yat. İki elle dumbelı tutarak kafanın arkasından sarkıt yavaş yavaş kaldır. Ama bunlar arka kol içindi sanırım :d Belki omuza da yarar :P Sonra arttırırsın göğüs için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yüzerek omuz değilde daha çok sırt kasları çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 üst resimdekileri yapıyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 seated dumb press le ba$la. beline dikkat et. ama yine de 1.80 olup 60 kilo.. zor yani.. sen de mi baletsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hepimiz baletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yok değilim ben xD ÖĞRENCİYİM :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 189 boy 79 kiloyum sırf göğüs, omuz ve bacak kasından ibaret bi insanım öbür yerler için genel olarak ne yapmalıyım işte dengesiz kas geliştirmenin kötü yönleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bir de testosterone seviyeni kontrol ettir. boyle diyorsan bol bol carb aliyorum hala bir$ey olmuyor, o zaman engelleyen bir ana faktor olabilir. Yani cok ciddi beslenme eksikligin de olabilir ya da boyuna çöp yiyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 benim de göğüs çalışmam lazım bir de şu göbeği eritmem lazım. dumbel almaya üşeniyorum o derece yani. üşenmeyip nasıl çalışcam bilmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Omuzları geliştirmek için , 2 tane dumbell alırsın , omuz press haraketini yaparsın , sonra dumbell ları alıp öne dogru kaldırırsın , dirsekler hafif kırık , sonra ne bilim yana açış yaparsın dumbell larla 90 derece yada düz olarak..ha bide omuzları şişirmek için , kilo alman şart :D kas yapmak , kasları şişirmek için kilo alman şart zaten , ben bu kiloda kaliyim kaslarım şişsin dersen öle bişi olmaz , sadece kasların parçalı gözükür ki oda çok amele oluyo , incecik vucuda kas , mesela ben şuan 1.95 im 102 kiloyum şuan kilo alma döneminde olduğumdan karnım hafif yumuşak ama öle göbek , fln yok , gayette beni gören 80 kilo fln diyo , neyse o haraketleri yapabilirsin omuz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 evde nasıl? diye sormuş adam. yüzme demiş çoğu kişi. küveti doldur derim nese ben abandım 2 aydır vücuda. 20 yarı mekik 20 bildiğin mekik düz 20 bacakları havaya kaldırıp 30 bacak bacak üstüne atıp dize doğru çaprazlara mekik (adı her pipimse işte) sonra şınav pozisyonu. yüzüstü yatmak yani ama eller kafanın yanında olucak bacakların yerdeykene sadece sırtına kollarını başını ve omzu kaldırıyosun sonra yapabildiğin kadar hızlı bi şekilde sağa sola gerdiriyosun vücudu baklava kas dediğimiz olay normal mekikle malesef oluşamıyo. alt karın kası en zor şekillenen kas o yüzden göbek diye bişi var. alt karın kasını şekle sokmak içinde sırtüstü yatıyoruz. bacakları birleştirip havaya kaldırıp indiriyoruz. ve 1 ve ki diye. yani vücut şöyleyken .__ şöyle oluyo ._/ bide tek elle şınav var.5 sağ 5 sol sırf görüntü içinse en kolayı ama iğrenci yumurta içmek. 1 yumurta içip 10 dakika çalışınca yarım saat çalışmışsın gibi şişiriyomuş. ev arkadaşının kız arkadaşı diyetisyen ondan aldım ve hocadan ve salondaki insanlardan falan aldığım bilgileri huzurlarınızda sıçtım gidiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 mekikle gayet güzel göbek eritiyosunuz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Vingthor said: evde nasıl? diye sormuş adam. yüzme demiş çoğu kişi. küveti doldur derim nese ben abandım 2 aydır vücuda. 20 yarı mekik 20 bildiğin mekik düz 20 bacakları havaya kaldırıp 30 bacak bacak üstüne atıp dize doğru çaprazlara mekik (adı her pipimse işte) sonra şınav pozisyonu. yüzüstü yatmak yani ama eller kafanın yanında olucak bacakların yerdeykene sadece sırtına kollarını başını ve omzu kaldırıyosun sonra yapabildiğin kadar hızlı bi şekilde sağa sola gerdiriyosun vücudu baklava kas dediğimiz olay normal mekikle malesef oluşamıyo. alt karın kası en zor şekillenen kas o yüzden göbek diye bişi var. alt karın kasını şekle sokmak içinde sırtüstü yatıyoruz. bacakları birleştirip havaya kaldırıp indiriyoruz. ve 1 ve ki diye. yani vücut şöyleyken .__ şöyle oluyo ._/ bide tek elle şınav var.5 sağ 5 sol sırf görüntü içinse en kolayı ama iğrenci yumurta içmek. 1 yumurta içip 10 dakika çalışınca yarım saat çalışmışsın gibi şişiriyomuş. ev arkadaşının kız arkadaşı diyetisyen ondan aldım ve hocadan ve salondaki insanlardan falan aldığım bilgileri huzurlarınızda sıçtım gidiyorum şimdi günde kaç saat? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 1 saat yeterli olur kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 tek elle şınav da denge kuramıyorum ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 güçlü olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 valla o kAdar da değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Vingthor said: evde nasıl? diye sormuş adam. yüzme demiş çoğu kişi. küveti doldur derim nese ben abandım 2 aydır vücuda. 20 yarı mekik 20 bildiğin mekik düz 20 bacakları havaya kaldırıp 30 bacak bacak üstüne atıp dize doğru çaprazlara mekik (adı her pipimse işte) sonra şınav pozisyonu. yüzüstü yatmak yani ama eller kafanın yanında olucak bacakların yerdeykene sadece sırtına kollarını başını ve omzu kaldırıyosun sonra yapabildiğin kadar hızlı bi şekilde sağa sola gerdiriyosun vücudu baklava kas dediğimiz olay normal mekikle malesef oluşamıyo. alt karın kası en zor şekillenen kas o yüzden göbek diye bişi var. alt karın kasını şekle sokmak içinde sırtüstü yatıyoruz. bacakları birleştirip havaya kaldırıp indiriyoruz. ve 1 ve ki diye. yani vücut şöyleyken .__ şöyle oluyo ._/ bide tek elle şınav var.5 sağ 5 sol sırf görüntü içinse en kolayı ama iğrenci yumurta içmek. 1 yumurta içip 10 dakika çalışınca yarım saat çalışmışsın gibi şişiriyomuş. ev arkadaşının kız arkadaşı diyetisyen ondan aldım ve hocadan ve salondaki insanlardan falan aldığım bilgileri huzurlarınızda sıçtım gidiyorum şimdi sen sanki doğru okumuşsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 tek elle denge kuramıyosan ayaklarını yüksek bi yere koy öyle yap. alışırsın yavaştan. tek başparmak falan yaparsın zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 aa bak böyle oldu evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Vingthor said: sırf görüntü içinse en kolayı ama iğrenci yumurta içmek. 1 yumurta içip 10 dakika çalışınca yarım saat çalışmışsın gibi şişiriyomuş. bu ne ya ahahahha tam şehir efsanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 spor yapmadan önce en hızlı karbonhidrat nasıl temin edilir patates taze kalmıyor, pişmesi uzun ekmek+su idare eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 weight gainer =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar