Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde omuz geliştirmek istiyorum

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

Omuzları geliştirmek için , 2 tane dumbell alırsın , omuz press haraketini yaparsın , sonra dumbell ları alıp öne dogru kaldırırsın , dirsekler hafif kırık , sonra ne bilim yana açış yaparsın dumbell larla 90 derece yada düz olarak..ha bide omuzları şişirmek için , kilo alman şart :D kas yapmak , kasları şişirmek için kilo alman şart zaten , ben bu kiloda kaliyim kaslarım şişsin dersen öle bişi olmaz , sadece kasların parçalı gözükür ki oda çok amele oluyo , incecik vucuda kas , mesela ben şuan 1.95 im 102 kiloyum şuan kilo alma döneminde olduğumdan karnım hafif yumuşak ama öle göbek , fln yok , gayette beni gören 80 kilo fln diyo , neyse o haraketleri yapabilirsin omuz için
Sosyal ağlarda paylaş

evde nasıl? diye sormuş adam. yüzme demiş çoğu kişi.

küveti doldur derim

nese ben abandım 2 aydır vücuda.
20 yarı mekik 20 bildiğin mekik düz 20 bacakları havaya kaldırıp 30 bacak bacak üstüne atıp dize doğru çaprazlara mekik (adı her pipimse işte)

sonra şınav pozisyonu. yüzüstü yatmak yani ama eller kafanın yanında olucak bacakların yerdeykene sadece sırtına kollarını başını ve omzu kaldırıyosun sonra yapabildiğin kadar hızlı bi şekilde sağa sola gerdiriyosun vücudu

baklava kas dediğimiz olay normal mekikle malesef oluşamıyo. alt karın kası en zor şekillenen kas o yüzden göbek diye bişi var. alt karın kasını şekle sokmak içinde sırtüstü yatıyoruz. bacakları birleştirip havaya kaldırıp indiriyoruz. ve 1 ve ki diye. yani vücut şöyleyken .__ şöyle oluyo ._/

bide tek elle şınav var.5 sağ 5 sol

sırf görüntü içinse en kolayı ama iğrenci yumurta içmek. 1 yumurta içip 10 dakika çalışınca yarım saat çalışmışsın gibi şişiriyomuş. ev arkadaşının kız arkadaşı diyetisyen ondan aldım ve hocadan ve salondaki insanlardan falan aldığım bilgileri huzurlarınızda sıçtım gidiyorum şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

küveti doldur derim

20 yarı mekik 20 bildiğin mekik düz 20 bacakları havaya kaldırıp 30 bacak bacak üstüne atıp dize doğru çaprazlara mekik (adı her pipimse işte)

sonra şınav pozisyonu. yüzüstü yatmak yani ama eller kafanın yanında olucak bacakların yerdeykene sadece sırtına kollarını başını ve omzu kaldırıyosun sonra yapabildiğin kadar hızlı bi şekilde sağa sola gerdiriyosun vücudu

baklava kas dediğimiz olay normal mekikle malesef oluşamıyo. alt karın kası en zor şekillenen kas o yüzden göbek diye bişi var. alt karın kasını şekle sokmak içinde sırtüstü yatıyoruz. bacakları birleştirip havaya kaldırıp indiriyoruz. ve 1 ve ki diye. yani vücut şöyleyken .__ şöyle oluyo ._/

sırf görüntü içinse en kolayı ama iğrenci yumurta içmek. 1 yumurta içip 10 dakika çalışınca yarım saat çalışmışsın gibi şişiriyomuş. ev arkadaşının kız arkadaşı diyetisyen ondan aldım ve hocadan ve salondaki insanlardan falan aldığım bilgileri huzurlarınızda sıçtım gidiyorum şimdi

günde kaç saat? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

küveti doldur derim

sen sanki doğru okumuşsun..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...