Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde omuz geliştirmek istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm valla en iyisi yüzmek olur herhalde diye düşünüyorum ama mucizevi bir çözüm değil tabi 2-3 sene düzenli yapman lazımdır muhtemelen. ya da çocukluktan gelen bir alışkanlık olmalı her yaz 2 ay falan her gün yüzebileceğin bir ortama gitmen de faydalı olurdu ama herhalde bunun için geçtir d:
Mesaj tarihi:
Yüzmek psikopat kas yapar, benden söylemesi. 1 ay tatil yapıp her gün yüzmeye gidince birkaç saat çok farketmişti bende :)

Ben de şınav çekiyorum, ne zamandır hiç denememişim bile. 10 ile falan başladım, günde 2 kere 10 sefer falan çekiyorum, bayağı kasıyorum. Ama başladığımdan beri sırtım ve omzum acayip ağrıyor :S
Mesaj tarihi:
evde bi cacık olmuyo.. bende denedim..git body ye.. ben 1 aydır gidiyorm bu 2. ayım..memnunum..

gerçi ben kilo alma programına yazıldım ve bu aydan itibaren karbonhidrat tozu kullanmaya başladım ama olsn..
Mesaj tarihi:
eisenheim said:

gerçi ben kilo alma programına yazıldım ve bu aydan itibaren karbonhidrat tozu kullanmaya başladım ama olsn..

O tozu kullanıyorsanda devamlı body'e gitmelisin yahu
Mesaj tarihi:
cons un dediği mümkün de, şart değil heh.
omzunu geliştirmek istiosan şınav çekmenin yanında sırt kaslarını ve üst göğüs kaslarını da geliştirmen iyi olur.
Mesaj tarihi:
5 kiloluk dambılla sırt üstü yat. İki elle dumbelı tutarak kafanın arkasından sarkıt yavaş yavaş kaldır. Ama bunlar arka kol içindi sanırım :d Belki omuza da yarar :P Sonra arttırırsın
Mesaj tarihi:
Cons said:
omuz için amuda kalkıp şınav çekmen lazım. malesef ciddiyim.

eet haklı. arka kol, omuz ve göğsü deli çalıştırır. hatta ben omuzdaki simetriyi saglamak ıcın bunu yapıyordum. ama kendi ağırlığını itemiycek durumdaysan deneme sakata gelirsin :)
  • Yeni Oluştur...