TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 valla nasıl yaparım ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 dumbell alip yaparsin. ya da barfix cekmek icin bar monteleyecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 acayip şınav çekiyorum aslında ama bir faydası yok gibi omuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hmm valla en iyisi yüzmek olur herhalde diye düşünüyorum ama mucizevi bir çözüm değil tabi 2-3 sene düzenli yapman lazımdır muhtemelen. ya da çocukluktan gelen bir alışkanlık olmalı her yaz 2 ay falan her gün yüzebileceğin bir ortama gitmen de faydalı olurdu ama herhalde bunun için geçtir d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yeterli proteini almadıktan sonra 10 tane matematik şınavına girsen ard arda yine bi yararı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 abi günde de yarım litre süt içerim yani. Ama zayıfım yahu. 1.80 boy var kilo 60 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 senin o kiloya günde 120-130gr protein alman gerek. yarım litre sütte 15 gr protein var.hadi yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 fistan bu kadar şeyi nerden biliyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 off kilo almam lazımm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Yüzmek psikopat kas yapar, benden söylemesi. 1 ay tatil yapıp her gün yüzmeye gidince birkaç saat çok farketmişti bende :) Ben de şınav çekiyorum, ne zamandır hiç denememişim bile. 10 ile falan başladım, günde 2 kere 10 sefer falan çekiyorum, bayağı kasıyorum. Ama başladığımdan beri sırtım ve omzum acayip ağrıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bende ağırma yok. 10 ile başladım bende 3 ay önce şuan 50-60 arası gidip geliyorum. biraz pazu yapıyor okadar ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 evde bi cacık olmuyo.. bende denedim..git body ye.. ben 1 aydır gidiyorm bu 2. ayım..memnunum.. gerçi ben kilo alma programına yazıldım ve bu aydan itibaren karbonhidrat tozu kullanmaya başladım ama olsn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 omuz için amuda kalkıp şınav çekmen lazım. malesef ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 oha mümkün mü öyle bir şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 eisenheim said: gerçi ben kilo alma programına yazıldım ve bu aydan itibaren karbonhidrat tozu kullanmaya başladım ama olsn.. O tozu kullanıyorsanda devamlı body'e gitmelisin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 cons un dediği mümkün de, şart değil heh. omzunu geliştirmek istiosan şınav çekmenin yanında sırt kaslarını ve üst göğüs kaslarını da geliştirmen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 5 kiloluk dambılla sırt üstü yat. İki elle dumbelı tutarak kafanın arkasından sarkıt yavaş yavaş kaldır. Ama bunlar arka kol içindi sanırım :d Belki omuza da yarar :P Sonra arttırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Cons said: omuz için amuda kalkıp şınav çekmen lazım. malesef ciddiyim. eet haklı. arka kol, omuz ve göğsü deli çalıştırır. hatta ben omuzdaki simetriyi saglamak ıcın bunu yapıyordum. ama kendi ağırlığını itemiycek durumdaysan deneme sakata gelirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yok barfiks 20 falan çekiyorum. da amuda kalkınca denge nasıl sağlanacak? ha duvara mı vereyim arkamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 önünü de verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 burnum sürter olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Niye sordun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 şınav göğüs barfiks sırt. omuz için gerekli verimi alamazsın çok az çalışır bunlarda. 2 dambıl alıp shoulder presste yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 http://www.building-muscle101.com/images/dumbel_press.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar