tantun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Arkadaşlar oyun içinde buluşabilmemiz için ben kendi karakterlerimin isimlerini yazıyorum (pve serverlari), closed beta'da olanlar yazarsa sevinirim. 1.server >>> Necati, Hanzo, Hasanhseyin, Pulse, Grimsoul, Kaju, Oknauyra 2.server >>> Hassan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 nuwanda ve ben geliyoruz nuwanda yüklemeyi bitirmek üzere ben karaar verdim mumiden alıcam dvd leri eheh yüklenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 server 2 odiflame ismi aocye uymuyor ama test için açtım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 1 deyim bende yanlız takılmalardan gına geldiği için ara verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 1 e geleyim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Server 1 Quinthus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Server 1- Sylian(Halen tortage'da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 server 1- Othmobast dha bugn girdm halen tortagedaym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ram upgrade işe yaradı =p canavar gibi çalışıyor şuan eheh, Jayna karakterimin adı, level 14 Demonologist'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bende var account ama 35 gb çekemedim, duruo öle boş boş heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bana ver o zaman =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Darksun nasıl 14 lvl oldun. 13 lvl sınır deil mi? Darksun said: Ram upgrade işe yaradı =p canavar gibi çalışıyor şuan eheh, Jayna karakterimin adı, level 14 Demonologist'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 open betada sınır 13 closed betada lvl sınırı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 lvl 11 tos var bendede , server 1 , nick Rylian , 20 den sonra birlikte bisiler yapalim. edit : wowdaki gibi chat icin kanal acabiliyormuyuz acaba deneyen oldumu.acalim paticik isimli bi kanal.iletisim kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mumi nin gönderdiği dvd ler geldi şimdi onların eve getirmesini bekleyemicem gidip alıyorum brb oyundayım nihaha ÇOK SAĞOL MUMİ THE WEAPONSMITH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bende senden ıstıorum cdlerı dostum ankaradayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ilk bu foruma 2003 de girdiğimde swg için girmiştim..yıllar sonra tekrar aoc giriyorum.. oncelikli olarak muminin askerliği bitti mi? aoc ile yine toplanıcaz glb..ilk swgye başladığımda hayatımda buyuk değişiklik olup şu anki eşimle tanışmıtım az zaman ayırabiliyordum..şimdi aoc başlıyor ve bir kızım olucak bakalım buna zaman ayırabilicez mi.. swg nin ilk gunleri gibi yardımlarınızı esirgemessiniz.. tanıyanlara cok slmlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 camoka arkadaşım hoşgeldin. benim askerlik bitti hayırlısıyla. :) Age of Conan da buluşmak üzere. :) tabiki bütün FrF olarak. :) camoka said: ilk bu foruma 2003 de girdiğimde swg için girmiştim..yıllar sonra tekrar aoc giriyorum.. oncelikli olarak muminin askerliği bitti mi? aoc ile yine toplanıcaz glb..ilk swgye başladığımda hayatımda buyuk değişiklik olup şu anki eşimle tanışmıtım az zaman ayırabiliyordum..şimdi aoc başlıyor ve bir kızım olucak bakalım buna zaman ayırabilicez mi.. swg nin ilk gunleri gibi yardımlarınızı esirgemessiniz.. tanıyanlara cok slmlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 open ile closed beta clientleri farklı mı? nuwandanın acc ile girmeye çalışıyorum o girebiliyo ama bana şifre yanlış diyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 katil olabilirim şifre kullanıcı adı kesinlikle doğru nuwanda aynı şekilde girdi oyuna off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 open ve closed beta clientları farklı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bana bunu demeyecektin :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Aoc forumlarını biraz arat, millet open client ı closed için kullanmak üzere yollar arıyorlardı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 said: Nope Time to start downloading again. Sorry :< biri bana closed beta gönderse? :( :( -- şu anda oyunda olaiblirdim zühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ya başlayacam bu işe ama open beta acc una da şifre yanlış diyor çıldırmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar