Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sly asıl sen nerde yaşıyorsun.
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Tekirdağ/çorludayım ben burda o kadar sorun yok. Hatta polisler biz dışarda içince birşey demiyor delikanlı adamlardır ama çoğu yerde çok sorun olduğunu biliyorum
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bu arada gidin bir yerden efes kutu alın. %80 i gazeteye sarıp veriyor. rezillik ötesi birşey. yorumsuz birşey yani.
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 anasonlu çikolata ya da ( ayrı yazılıyor ) jelibon bana sorarsan çikolata > jelibon :)
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ben adanada yasiom ve benim babam bana bisi demedii surece kimse bana bisi diemez la... ki burda icki icerkene kimse "aa bak nabio" die bana bakmio...
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Spastik_Serce said: alkol kokusu olmazmı sly. 2 ice, yarım litre yakut, 2 duble viski içtim. votkamı içtin diyordu herkez. ulan nasıl o kadar farkediliyor ben birşey farketmiyorum yani, kafa iyide olsa gelir kokusu bana ama alla alla. içtiklerinin kokusu var, içindeki alkolün kokusu yok. alkol elde etmişliğim var laboratuvarda ordan biliyorum.
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 mesela votka ve kolonya kokusu bi şekilde benzer. o kesif değişik ekşi bi koku vardır ikisindede. neden benzer pekü? o ortak kokuyu çıkaran ne?
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 votkayla kolonya mı benziyor? hmm. ben hiç alamamıştım belki labda burnum yorulmuştur hep siz haklısınızdır.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 evet araştırdım ve siz haklısınız. ağır bir kokusu varmış hem de, koklayamamak değil öğrenmemek ayıp.
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bende tam tersini buldum. gerçi bilimsel geçerliliği olan şeyler değildi. nerden buldun ki?
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 The important point to be noted is that alcohol has little or no odor. The officer is not smelling an "odor of alcohol" on the client's breath, but rather the odor of the flavoring of the drink (scotch, beer, gin, wine). şurdan Bulamadım daha bilimselini valla
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bir diş sarmısak ye bastırır lâkin ağzın leş gibi kokar kimse yaklaşmaz iyice çiğneyip azında gezdiricen=)
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Kendini bu kadar uyusturmanin sebebine gelelim spastik
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yok canım o kadar içmiyorum ben. bırakıcam zaten.
Öne çıkan mesajlar