Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Var mı burada oynayan? Migrate etmeyi düşünüyorum da, nasıl kolay yer bulunur mu heroiclerde (bir hunter olarak), ekonomisi nasıldır vs. edit: http://www.wowwiki.com/Server:Anachronos_Europe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bence faketirheralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ben dün migrate ettim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 DoGMeaT said: ben dün migrate ettim.... memnun musun şu ana kadar? horde olduğunu düşünerek soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 horde'um ekonomi olarak : diğer realmlerden hafif daha pahalı çoğu şey ,gemlerse daha ucuz,AHsi kıt değil,aradığını bulursun. pve progressi iyi,heroicler fln bilmem. yeni transfer oldum ama nightfall battlegroupu biliyorum,horde bariz üstün,nerdeyse her bgyi horde kazanıyor.AV de arada sırada alliance sürpriz yapıyor ama geri kalanında horde eziyor arena sıraları düşük. daha ne diyim bilmem,genelde iyi bi realm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar