venom Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Arkadaşlar lütfen bu konuyu güncel tutalım. Halkın Cumhuriyeti Vairaland. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Nedir bu? Web based strateji tamam Google'a da aratıp baktım 1 dakika nedir diyede... Açıklayıverin hele bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 neden aciklayayim ki? bu konu oyunun ne oldugu degil,oynayanlarin tekrar guncel bir sekilde toplanmasi ve organize olmasi icin acildi. forumda oldukca sayida konu var oyunun ne olduguyla ilgili,oyunun sitesinde de yaziyor ayrica. yine de: http://www.nationstates.net/73249/page=faq#general Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Oynamaya başladımda yeni bir regiona a benle gelicek anarsist hükümetler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bi zamanlar baya rpsini yapmıştık ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 e hadi devam iste,haydi playerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paticik diye bir region kurdum, hala oynayan varsa gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bi ara harita falan yapmıştık lan acaip kasmıştık sonra 1 gün geçmeden sıkılıp bırakmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hadi uplayayım söyle güzel bi region yapayım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar