Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 rewardlar sunlar bunlar bi yana. reward veripte tr ye makul bir posta miktariyla oyunu yollayan yok diye biliyorum. pre order ederseniz send-it dahil cogu site early access key veriyo. bu key oyuna 3 gun once baslamayi saglamasi disinda birde 10 gun bedava oyun suresi sagliyor. Ama 5$ gibi bi mebla isteniyo download serverlari vs vs icin. Asil sorun su... level cap var (20'ye kadar). Bir suru arastirma yaptim ve anladigim kadariyla box in icindeki key i girene kadar level 20 caple yetinmek zorundasiniz. Oyun air mail ile geldigi taktirde bu sure ortalama bi 10 gun kadar. yani ayin 17 sinde baslayip ayin 30 una kadar level 20 cap le takilmak zorunda olmak cok aptalca. bu konu hakkinda funcom a mail attim. cevap gelince buraya paste ederim. Oyunu burdan almaya gelince. aral'in sitesinde gozukuyor mesela.su an siparis veremiyoruz ama ben d&r lara falan gelecegini tahmin ediorum. pazartesi gunu aral ve d&r i arayip kesin bilgi almaya calisicam. yine de tam olarak guven olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 aral ce geliomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 sitesinde geliyo gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bende tr den preorder versemmi diye düşünüyom yoksa gidip D&R danmı alsam hızlıal dan preorder versek şimdi göndercekleri kesinmiki 20 sinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 siteyi link olarak verirmisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 23 ünde göndermeleri lazım.20 sinde abd başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 http://www.aral.com.tr/oyun/ anasayfaya koymuslar. yeni gelicek oyunlar listesinde gozukuyodu bide. 23 unde gelicek anladigim kadariyla kesin. yoksa bole bisi koymazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 19 gun dio sitede... :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar