axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Diyelim homofobiksin, adamı gay olduğu için sevmiyosun. E öldürmek niye?
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Adam idolum ya öyle demeyin :S :((((( Bu arada şarkının o basit ve ritmik sözleri deli bağımlılık yapıyor...
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bu şarkı değil de i said what what in the butt şarkısı acaip sarmıştı. Kendimden utandım bıraktım söylemeyi :)
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 CaNNi said: Bu şarkı değil de i said what what in the butt şarkısı acaip sarmıştı. Kendimden utandım bıraktım söylemeyi :) Utanmanın lüzumu yok!!! İçinmizdeki Samwell aşkını insanlarla paylaşalım değil mi? I said what what in the butt.
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 axedice said: Diyelim homofobiksin, adamı gay olduğu için sevmiyosun. E öldürmek niye? aslında haklısın, tüm erkekler gay olsun bu adam sayesinde, kızlar da bana kalsın (:P)
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 TheRaskol said: nEFRET EDİYORUM ŞUNDAN SDNJDAJ Haydaaa niye kıskanıyorsun be :P
Öne çıkan mesajlar