Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sakaryali said: İŞİK olan ne ise o maddenin temel yapı taşidir madde bundan yaratilmiştir ister nur de,ister foton de,ister quanta de ama en küçük zerrecik işik zerrecikleridir ALLAH her şeyi kendi nurundan yaratmişir, artik nur nasıl bir şey bu bize gizli ama hakikat budur Bu söylediğine kanıt/kaynak gösterebilir misin? ben ALLAH var diye bir kanıt görmedim hiç çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Foton kuşaı gelince hepimiz uzaylı gibi olacağız :P Off nefret ediyorum aptalca hurafelerden. Yok marduk yok foton kuşağı. Mayalar sci-fi kitap yazmış bizimkiler ciddiye alıyo (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 adam ışığı işik sanıyor rahat bırakın. işik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Sakaryaliyi sevdim ben çok ğlenceli bir karaktermiş gerçekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bencede güzel karakter :D alıcaksın bunu ve bunun gibileri ıssız bir adaya yollıcaksın 7/24 kamerlarla gözlmeliyceksin tartışmalarını muhabbetlerini dinliyceksin falan acaba allah ım kurtar bizi diye diye oldukları yerde dururlarmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sakaryali said: İŞİK olan ne ise o maddenin temel yapı taşidir madde bundan yaratilmiştir ister nur de,ister foton de,ister quanta de ama en küçük zerrecik işik zerrecikleridir ALLAH her şeyi kendi nurundan yaratmişir, artik nur nasıl bir şey bu bize gizli ama hakikat budur koyim sana. diyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Cuce said: şşş gizli hakikat budur. ben aslında "bir leptonla bi quark birbirini cok sevince..." yazmaya gelmiştim ama cok sayfa gecmiş manasız olucaktı yazmadım. Bende ALLAH (C.C) den demeye gelmistim sakaryalinin mesajlar 7.6 HY'ymis.(Harun Yahya); (bir inancsal bilmi reddeden kolpa birimi olarak harun yahya) O nedenle bisi diyemeden ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 PassivE_KesH said: koyim sana. diyebiliyor muyuz? Bence demiyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 then edik dicektm onuda diyemedm :D süresimi vardı bunun fasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 PassivE_KesH said: koyim sana. diyebiliyor muyuz? Dersek fotonları direk yörüngeden izliyoruz tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar