Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Worlds

moriQ

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Account ID 347
beta test ıcın kayıt olan 347 nci kişi olarak heralde bana gönderirler :) Daha beta kayıt sayfası duyurulmamıstı bız bu oyunu cok merak edıyoruz dıye maıl atmıstık fırmaya aylar once ordan bi hatun bize cevap verdi bizde biraz daha mailestik ablam türk cazibesine dayanamayarak bize register sayfasının lınkını vermıstı daha kımseye duyurulmamıstı o zaman kayıt olmustuk 347 ncı kısıyım muhtemelen alırım closed beta alamazsam ablama bı mail daha cakarız :)

sımdı bı kayıt olusturdum accaunt id 168256 verdi benden sonra 168 bın kısı daha kayıt etmıs...
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan11 said:
hmm sanirim benim bekledigim gibi olmicak :( tahminlerime gore
cok fazla mestlek olmali oyle 6 ana mesles 20 bolum falan eskide kalmis pek next-gen deyil
biri oldugumu itemlerini kaybetmesi cok onemli yoksa zaten pvp icin o kadar lvl yada sp kascan bide ustune milyarlar kasip rare item almak tam iskence
sci-fi oyunlarinda muklaka olmasi gereken uzay olmicak buyuk ihtimal
neyse base kale kurmaktan (ki o artik her mmo da oluyo )farkli olarak belki araclar olur tank falan ama cok dusuk ihtimal
Sci-Fi dalinda cok uzun zaman sorna bile en iyi eve online olcak anlasilan

EN iyisi. SWG - pre-cu her zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:
ana sayfaya giriş yapılamıyor. Tek giriş yapabildiğin yer forumlar. Forumlarda da yazmıyor alla ala

regıster beta yı tıkla orda bi yeni regıster secenegi var birde giris var regıster kaydı yaptıysan o kullanı adı sıfrenle gırıs yapabılırsın

hatta lınkı verıyımde ugrasma bari :)

stargate beta login
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya aynı tek düze combat yorumlarını, stargate worlds forumlarında da yaptılar.. Millet de direk cevap olarak yapıştırdı daha bu Alpha diye falan ama, bence ona da ekleme yaparlar kesin.

Sonuç olarak videodaki solo çatışma ama grup çatışmalarında çok daha kasvetli ve heycanlı bi atmosfer olması lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Arkadaslar,

2 gun sonra Closed Beta hayirlisiyla basliyor. Beta invite'lari da atmaya basladilar. Forumlardaki bir topicte hala bakiyorum da invite gelmedi diye topic acmis adamin teki, halk sozcusu de "aa gelmedi mi? Yolluyoruz o zaman" diye cevap atti.

Sonra herkes registration kullanici adlarini yazip bana da bana da diye post atmaya basladilar. Sozcu topigin ortalarinda username'leri yazmaya devam edin, bu hafta olmasa da haftaya gelir invite'lar dedi. Heycanlandi herkes ben de yazdim hemen benimkileri :D Heycanli bekleyis suruyor.

Bu arada bi onceki sayfada registration accound ID numarasi geyigine girdik. Forumlarda soylediklerine gore numaranizin ne kadar kucuk veya ne kadar buyuk olmasi hicbirseyi etkilemiyormus.

Kisacasi, saka maka haftaya falan closed beta'da oynamaya baslamis olabilirim :) Sans dileyiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada, dunyanin her tarafindan insanlar aylar oncesinden command'leri kurmaya basladilar bile.

Bilmeyenler icin command = guild. Biz de mi kursak diyorum?

Burada hakkaten cikarsa ciddi ciddi oynicam diyen varsa mesaj atsin, bakalim kac kisiyiz ona gore oyle birsey yapabilirz. Olmadi kalabalik diilsek bari hep beraber ayni commande girelim.

Bi de tabi server olayi var simdi ben Amerika'da okudugum icin farkli server olaylari olabilir. Gerci Amerika'da okumama ragmen WoW'u EU serverlarinda oynuyodum universite baglantisi her turlu hizli oldugu icin ama bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
dun gece ilk newsletter geldi.

Welcome to the premiere edition of the Stargate Worlds Newsletter! This is the place to get your monthly fix of news, highlights and updates about Stargate Worlds and the upcoming Beta test process. If you're getting this newsletter, you are one of the lucky few gamers selected to step through the Stargate or you're one of the many gamers who want to get in to the Beta. Whichever camp you fall into, we've got some great information here for you.

All right, I hear the commotion from the troops. Closed beta will be up and running before the end of October. You heard it here first! Personally, I need some help when I'm running the Lucia Flats, so I'm looking forward to the big numbers coming in. By the way, have you seen the flamethrower video at http://community.stargateworlds.com/download/11/1200/. Now, that's hot! Who's up for an all flamethrower run through Sewer Falls? We'll be an unstoppable army in orange!

If you want to check out some of our latest videos, head over to GameSpot where they've got exclusive footage of an Op-CORE team clearing out the wretched hive of humanity known as Sewer Falls.

Speaking of video, we've released some new footage on our Stargate Worlds YouTube Channel. Keep an eye on Inside Stargate Worlds and StargateWorlds.com for the latest information about our game.

Character Profile: Op-Core Female Archeologist, Ablative Armor

Let us introduce you to the Archeologist and two of her unique abilities.

Disguise: Using Asgard technologies, the Archeologist can emit a hologram over herself to disguise her as a member of the opposing faction.

Conversation: Not all fights are won with brawn. The archeologist has the ability to talk her way into achieving victory. Using this ability opens the conversation mini-game with an enemy.

Win the game, win the fight.

Check our site on October 20th for videos and gameplay information regarding this ability.

Interested in knowing more about the Ablative armor and the armor set? Please visit our site and forums now for more information.

Ayrica bu ayki event cizelgeside soyleymis.

VisualFX Week: 6th-10th

SGC Week: 13th - 17th

Closed Beta: 15th

Minigame Week: 20th - 24th
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...