Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Merhaba sevgili hayvan dostlari.... bundan 3 gun once 16 senelik kopegimiz öldü..... Cok guzel anilarimiz vardi umarim su an bizim yanimizda oldugundan daha mutlu olabilecegi bir yerdedir.... Benim sorum su... Golden retriever yavrusu almayi dusunuyoruz.. Birkac yer tavsiye edebilir misiniz? Yavrulara iyi bakan hastaliksiz yavrular bulabilecegimiz veya elinde yavrusu olup vermek isteyen kimse var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ben hep pug almak istemişimdir. hani şu miib de konuşan köpek. o kadar çirkin ki artık çirkinlikten çıkıp şirinlik mertebesine terfi etmiş bir köpektir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 german sheppard al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 arkadas golden alicaz da nerden alalim tavsiye istiyorum hangi kopegi aliim tavsiyesi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 iyi de bu benim kendi düşüncelerimi ifade etmemi engelleyen bişey değil ki ? köpek alma topiği buldum, kendi düşüncelerimi yazmak istedim. dikkati okursan ben hep diye başlamışım, hey allam. tavsiye konusunda da bir bilgim yok, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 arkadasim bak bu durumda allahim mallahim diyecek bir durum yok ben yanlis anlasilmistir diye tekrar yazdim kopek tavsiyesi degil yer tavsiyesi istiyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 sahibinden.com a baktınmı? orda direk sahibindende bulabilirsin petshoptanda bulabilirsin. sahibinden olursa annesini babasınıda görürsün hem, hemde evde bakıldıgı için daha iyi durumda olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Önce bi hayvan barınaklarına bak istersen bazen cins yavru köpekler olabiliyo insanlar alıyo sonra yastık gibi atıyoar barınaklara hem para vermemis olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 acaba hangi şehirden evlat edineceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 istanbuldayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bu pet arkadaş siteleri var oralardan bak yavrulayan kopekleri satıyorlar annesini babasını da gorursun petshop onermem arkadaş demiş barınaklara da bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 birkac ornek alabilir miyim o sitelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 buyrunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar