Samah Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Lvl 70 ve horde olmasi dışında bir özelliğine ihtiyaç duymadığım , ucuzunda ucuzuna satmayı düşündüğünüz bi charınız varsa talibim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?27,3178000 200 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 güzel bir char ama ama daha ucuzu lazım inanki o yuzden sadece horde ve rogue olsun dedim. sana bol şanslar satış konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 150 liraya satıyorum ben full epiks dunemaul troll horde kutularıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 soyel diyim 50 ytl den fazla vermeyi dusunmuyorum olursa bi arkadas elımden cıksın yeter dıyen haber etsın. diğer arkadaslarada cok tesekkurler ilgilendikleri icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 0 account kaç paraki zaten.. bence sen en iyisi hibe edicek birisini ara =) ben olsam 50ytl ye vericegime hiç para almam şahsen. bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 boş account+ bir aylık ödenmişten ucuza bulman zor. gerçi zamanında lvl cap 60 ken 60 lirayla 100 lira arası baya bi lvl 60 account toplamıştım patiden çıktımı çıkıyo ama genede diyim boş account alırsın anca 50 ye (nşa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 lvl 7 undead fiyat 1 yetele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 gereksiz mesaj atıp post kasmanın ne luzumu var anlamıyorum,2 madalya alınca bi yeremi ulasıyorsunuz ki?açıkca belirttim oyundan baydım elimden cıksın diyen biri lazım ve cok ucuza arıyorum diye,kimsenin emegını yada parasını calmaya niyetim yok ben talebimi yaptım arz olursa anlasırız.işi olmayanlar garbage a yol alsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar