Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 asıl resim bu ikinci yolladığım kusura bakmayın , bilgisayarcı başka kutuda başka anakart vermiş , şu an bilgisyarın içi açık da oradan bakıp search ettim ve resim tuttu ..[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 OHA gözüm yanlış görmüyo di mi o resimdeki agp slotu pci ın yarısı kadar??? bu nasıl olur ya bu kadar kısasını hiç görmedim ben en eski agp slot olsa bile bu şekilde olamaz yani sen o anakartın özelliklerini araştır bi googledan ya[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yani o agp mi ?[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 agp ama küçücük bişe nasıl bi agpdir anlamadım ya[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 agp tektir o en sondaki koyu renk olan agp normalde gözüküyo ama ne biliim uyumsuzluk olabiliyo eskilerle yeniler arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar