Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 İSYANIM VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 fak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Cons said: AYRICA NİYE ÖZÜR BORÇLUYUM ADAMA AYRICA NİYE DURDUK YERE SOKAKTA GİDİP MİLLETE LAF SÖYLİYİM MANYAKMIYIM BEN şüpheliyim desem yalan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cons adamın açtığı konuya da baktım penis demiş onu bunu demiş hiç ben küfür göremedim. adama özür borçlu olduğunu düşünüyorum ama gersi sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 CONSU DÖVÜYOLARMIŞ HAYIRDIR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 IPTAL EDIN BENI, CABUK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cons noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cons neredesin yaşıyormusun(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 SAYFANIN SON MESAJI OLMAK NE KÖTÜ BİŞEY LAN NE KÖTÜ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bemondo mu dövüyor consu şimdi yoksa. (merakla bekler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Zheld said: SAYFANIN SON MESAJI OLMAK NE KÖTÜ BİŞEY LAN NE KÖTÜ LAN ahaa emo bu saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bermondo aynı komando cons yumruğu 200 ons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 belmondo intikamını çok acı şekilde alır. kavga şiddetleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cons ne derse doğrudur cons. c ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Masakari said: Zheld said: SAYFANIN SON MESAJI OLMAK NE KÖTÜ BİŞEY LAN NE KÖTÜ LAN ahaa emo bu saldırın ne emosu be blacklerimi kestirtme bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 s takısı var bide. çoklu şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Ferrero said: cons ne derse doğrudur cons. c ile. 3. sayfadan itibaren oku sayfayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 suphesiz ki OrCun ne derse o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 belmondo OrCun dan intikamını aldı şimdi olay delillerini yok ediyor olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Hz OrCun ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 İPTAL EDİN DEDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 SON_SAVASCI said: Cons said: SON_SAVASCI said: alıntı:"annenizin vajinasına penisimi sokmak istiyorum" desem oturup ağlamaz mısınız? bak bu cümlede de küfür filan yok. yuh cons un lafına bak yuuuhhhhhhhh moderatöre bak orda şair cümlenin küfür içermedende küfür manasına geleceğini anlatmış, kimseye birşey dememiş. kkty orada küfür yok mu? sana tavsiyem bu kelimeyi sokakta bir vatandaşa etme alırlar anahtarını cons. adam a resmen küfür etmişsin yakışmıyor sana cons::o Bu saatte patiden sıkılıp acun'u izleyen ve Üçüzlerin söylediği alırım anahtarını lafına gülen bir tek ben değilmişim.. Orada üçüzlere güldük, burada da sana gülüyoruz. Saygılar. Cons bab, kitlesene yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 belmondo said: küfür etmeyeceğim boşuna uğraşmayın Ahah nolur et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 balu gülmek güzel birşey Allah neşeni bozmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar