Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 niye reklam yapiosun? anani da al git forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Anerchy said: niye reklam yapiosun? anani da al git forumdan ....... anteni demişmiydim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bana demiştin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 "muhsin yavrum su ic" topikinin kilidini kaldırın modlar şişşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 belmondo said: Cons Alan Yetkilisi § 30 Apr 2008, 17:23 [ Özel Mesaj ] -------------------------------------------------------------------------------- l2p -------------------------------------------------------------------------------- zu zu zu bu bir mesaj silme cevabı. işte cons bu kadar insan! şöyle birşey yazıp ta mı kilitlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 nileppezdel said: bana demiştin :D özür dilerim nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ettik yetersiz üyelerin forumun logout tusunu kullanamayıp da yardım istemeleri yürekleri dağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 alıntı:"annenizin vajinasına penisimi sokmak istiyorum" desem oturup ağlamaz mısınız? bak bu cümlede de küfür filan yok. yuh cons un lafına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3215393 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 lool This user doesn't exist or has been deactivated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 isteği yerine geldi sanırımB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 hadi bunun şerefine kokteyl verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 SON_SAVASCI said: alıntı:"annenizin vajinasına penisimi sokmak istiyorum" desem oturup ağlamaz mısınız? bak bu cümlede de küfür filan yok. yuh cons un lafına bak yuuuhhhhhhhh moderatöre bak orda şair cümlenin küfür içermedende küfür manasına geleceğini anlatmış, kimseye birşey dememiş. kkty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 beyler neden ana bacı karıştırıp can sıkıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Hayır cons, git konu dışında konu aç silin beni de tmm mi ? Yoksa olmaz, nerde bu devlet nerde bu millet... !!! Ay ay.. Akşam akşam, kötü bir gün bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Bİ DAKKA YA BENİM TOPİC AŞAĞILARA İNMİŞ REYTİNGİ DÜŞMÜŞ AKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 alırım senden sonraaaaaaaa tüüm yetkimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Baluu said: Hayır cons, git konu dışında konu aç silin beni de tmm mi ? Yoksa olmaz, nerde bu devlet nerde bu millet... !!! Ay ay.. Akşam akşam, kötü bir gün bu ya. menapoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Cons said: SON_SAVASCI said: alıntı:"annenizin vajinasına penisimi sokmak istiyorum" desem oturup ağlamaz mısınız? bak bu cümlede de küfür filan yok. yuh cons un lafına bak yuuuhhhhhhhh moderatöre bak orda şair cümlenin küfür içermedende küfür manasına geleceğini anlatmış, kimseye birşey dememiş. kkty orada küfür yok mu? sana tavsiyem bu kelimeyi sokakta bir vatandaşa etme alırlar anahtarını cons. adam a resmen küfür etmişsin yakışmıyor sana cons::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 desem desem desem desem desem desem desem desem desem desem desem desem desem desem desem desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ayrıca bu sokaktaki vatandaş olayı baya komik olmaya başladı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cons delimisin sen ya. bak alırlar anahtarını. git şimdi çık şöyle işlek bir cadde olsun. birine annenizin vajinasına penisimi sokmak istiyorum de. sonra ne olmuş yaz bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 niye sokaga cikip soyluyo onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 aquila said: niye sokaga cikip soyluyo onu anlamadim. consa o küfür saymadığı kelimenin ne anlama geldiğini anlatsınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar