tunch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 çıktıktan sonra "bizim wow vs. sizin aoc" şeklinde çok muhabbet geçicek buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 abi Global chatte tek yapılan konuşma wow tartışması başka bişey konuşan yok dellenecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 wow garip bir durum oldu.her oyunda wow muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bişeyi beğendiklerinde bile *wow check this out* diyolar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Zırvalamak insana mahsus :) fanboylara karşı guard alanlar herkeze saldırıyor :) Şahsen wowu çoktan bırakmış oyununda fanı olmamış birisiyim. Ama yiğidin hakkı yiğide o ka! 3-5 tane oyunun ilk serverları açıldığında ordaydım. Evet WoW çok temiz bir başlangıç yaptı.Ilk yılki server çökmeleri/memory leakler dahil ! Bunun tersini söylemek yalancılık olur :) AOC wow'dan bile iyi bir başlangıç yapacakki ilk 1-2 ayda buglar fixlenecekmiş ! ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avmfv Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Baştan şunu söyliyim :WoW oynadım ve oyun konsepti bütün zorlamalarıma rağmen beni sarmadığı için bıraktım.ama yiğdin hakkını yiğide vermek lazım Blizz bu alemin kralıdır.Oyun Dünyasında haklı olarak gündemi belirleyen firmadır.Bütün oyunları muhteşem olmaktanda öte birer dönüm noktasıdır.Dünyadaki her bilgisayar oyuncusu mutlaka bir oyunlarını alıp oynamıştır.Diğerlerini saymayacağım en küçük örnek world of starcraft iddiasının (şakasının )piyasada yaptığı dalgalanma bile size her şeyi anlatır. Funcomda büyük firmadır.İyidir ama maalesef bir Blizz bir Valve veya bir Bethesda olmak çok farklı bir şeydir.(Sanırım bir dördüncüsüde yok) Eğer Funcom AoC ile WoW a rakip olmak düşüncesindeyse gülerim.En başta Conan zaten WoW la aynı kategoride değerlendirilmemelidir.Conanın dünyası onun universal olmasına izin vermeyen ama büyük bir hayran kitlesine sahip olmasını sağlayan öğelerle doludur.AoC yi WoW yapmaya aynı kulvarda yarışmaya kalkarsanız oyunu Kanal D deki Conan dizisine çevirirsiniz.Hem wow dakiler aslı varken taklide gitmez hemde elinizde olan takipçilerinizi kaçırısınız. Neyseki anladığım kadarıyla Funcom salak paragöz SOE nin yaptığını yapmayıp hikayeye consepte sadık kalacak.Bu onu wow yapmaz ama SWG de yapmaz.Eve le WoW arasında bir yerde olacaktır bence AoC ve bu funcomu bayağı tatmin edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 2 oyun birbirinden cok farkli. akliniza gelicek cogu mmo yu oynadim (en kotu trial falan). Wow'un guzel bi atmosferi var orasi kesin. Ama her seyi cok kolaylastirdi. Interface cok basit bi kere. Detay olarak cok sig. Oyun basit tutulmus. Oyle bir oyunun sorunsuz olmasida cok dogal. Ama ilk 1 ay oynayanlar bilirler, oyle ahim sahim degildi. Bok atmiorum. Zaten end game e kadar gittigime gore oyunu sevmisim. 2 ay gunduz gece mesgul etti beni. Ama ordan sonra bitti. Ayni mob u boss u surekli kesmeyi content sayamiyorum malesef. Hadi world pvp kalsa yine zorlar devam ederdim. Onuda bg lerle harcadilar. Her sey otomatiklesti siraya gir bot gibi honor farmla, ayni instance i defalarca yap bitir dkp topla vs vs... Neyse konu wow degil. Ben Vanguard icinde hazirlanmistim dunya kadar para verip pc almistim ama cok fena yatti. Ama sunu soliyim open betadaki eski client Vanguard'in release halinden bin kat daha saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Benim sistemimden suphem var ya sizce intel e2160 islemci, 2gb ram - ati x1550 ekran kartıyla low detail de olsa oynayabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 server 1 de global chatte insanlar kafayı yedi lol 1 saattir herkes Gwindon , Gwindon diyor sdfsdg arada söven şebekler de oluyo tabi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bilmem herkes i love you gwindon diyo asdsad herkese yapıyolar şuan kopuyorum gülmekten herkesi stop spamming diye yiyolar onlar da bişey yapmıyorum falan diyo sonra bağırıyolar falan adsafadhgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Dennis said: Benim sistemimden suphem var ya sizce intel e2160 islemci, 2gb ram - ati x1550 ekran kartıyla low detail de olsa oynayabilirmiyim? acı çekmek özgürlükse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 beta gitti:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 serverlar ne zaman gelecek bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ahh be, level 20 olması icin char. ın level 2 olması yetiyormus, bilsem her class'tan acardım, ben 13 olması lazım sanıyordum =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 kahretsin herald of xotli ve necroyu 13 yapana kadar çektiğim acıyı çekmesem de olurmuymuş yani xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 aoc icin dün sistemimi yeniledim.fazla anlamıyorum gerci parcaları yazayım ne kadar performans alabilirim? AMD phenom x4 9500 2.2ghz 2mb L3 Cache 65nm 1gb 1066mhz ddr2 non-ecc cl5(5-5-5-15) DIMM bundan bir tane daha almayı planlıyorum DS3 AMD 770 DS3 AM2+ DDR2 1066mhz Toxic HD3870 512mb gddr4 vapor-x gazlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 şu anda 2gb ram im var sizce 3. olarak hangisini alim? en iyisi olsn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 şöyle bişey lazım :P ha bi de vista yüklemicem inat ettim inat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Efsane jumplar başladı [video]http://www.vimeo.com/984814?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Masticore said: Efsane jumplar başladı [video]http://www.vimeo.com/984814?feature=oembed" width="459"> zone bug mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ne olunca oluyor bu bug anlamadım ki ? 4-5 defa aynı yerde zıplayınca 6. da mı ucmaya baslıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Helal adamlara ya nasıda buluyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 zıplıyolar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sistemim yeterlimi değilmi tarzı bi site varmı aoc için hani böyle basıyon pass fail falan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar