ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 14-16 Haziran'da Milano'ya ucuz uçak bileti buldum. (git gel 10 euro vergi dahil.) ALdım biletleri. Otelde ayırttım. Şİmdi gezi programı yapmak lazım. Milano'yu (ve Bergamo'yu) gezen gören varsa tavsiye alayım.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 oah nerde buldun bize de söyle basalım orayı
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 San Siroyla Giuseppe Maezzaya kesin git.
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bi balikci vardi meshuuur bir ekmegi var onlarin aglarsin :) sorustur orayi bi baligi degil de ekmegi guzel
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ucuz biletle ilgili bi başlık vardı sky'la başlayan bi şirket falan da vardı hatta. O başlığa ulaşmaya çalış :)
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hm ben biliyorum az çok da tarihi yerler yerine sosyalleşsen daha mutlu olursun diyeyim sen anla.. herhangi moda haftasına falan denk geliyosa zaten gezmene gerek yok, şaşı olur dönersin
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 fede said: San Siroyla Giuseppe Maezzaya kesin git. bi inter forması giysin gitsin bi de milan forması giysin gitsin mi diyosun :D
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ryan Air'den aldım. TÜrkiye'den değil abiler boşuna heveslenmeyin :D
Öne çıkan mesajlar