horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 buyrun efenim. bi mesaj lütfedin. belli ki süper bir insansınız.[signature][hline]nobody said it would be easy... Alıntıla
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hönk?[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Alıntıla
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 lol be horace. ehe, bekleyelim bakalım.. Alıntıla
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ???[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Alıntıla
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ehehe. yeni üyemizde görür görmez bir heves koştum belki fake diildir diye... aman diildir inşallah. aman aman.. PiCh_BoYs abi boru mu. AHAH.[signature][hline]nobody said it would be easy... Alıntıla
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 http://www.aleminpichleri.8m.com/ seni böyle alalım[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ben anlamadım ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 abimiz lutfetmedi demek ki. yav en son üyemiz: PiCh_BoYs diye görür görmez koştum geldim buraya bi hevesle. ehe nasip diilmiş.[signature][hline]nobody said it would be easy... Alıntıla
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Eheueh yanı adamın ayagına kadar geldın topıc actın ılgılenmedı daha napcan :)[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Alıntıla
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Yeni Gelenlere ben geldim demiyenleri yeni gelmiş saymayalım :D Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.