PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 nerden cevp yazabiliyoruz sitede üye oldum ama cevap nerden? tamam buldm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Lancelion said: voltairecilik oynamak istemiyorum ama, malik gibi düşünmesem de biraz fazla üstüne gitmiyormusunuz ? düzgün bi' içeriği olmayan, sırf laf sokma odaklı mesajlar ne kazandırır ki şuradaki tartışmaya ? birşey düşünüyorsanız açıklayın tartışalım yahu. saygılar. heh işte bu tarz bi tepki lazım bizim foruma ya. valla her konuya default olarak bu mesaj atılsın mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 hem ortam yumuşar ne hoş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 support plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 malik said: olur mu canım *kraldı o . seçtiği yök üyeleri labaratuar yapıcam diye aldıkları paralarla kampüs içine saunlar yaptırdı. onlar da derebeyleri. 7th breath. ha biz cahiliz.yüzde bilmem kaçımız cahil.siz elitsiniz. kraldan çok kralcısınız.o yüzden siz de çok yaşayın. doğru yahu arap şeyhlerinin kaldıkları otelde ayaklarına kadar gitmedi ya da ülkede milyonlarca açlık sınırı altında yaşayan insan varken köşkü yeniden dekorasyon etmek için trilyonlarca ödenek almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Arap kralından aldığı bir hediye var mı bilmiyorum ama varsa da kesin kayıtlara geçirmemiştir Sezer. Çankaya noteri oldu gerçi Sezer.. Cumhurbaşkanı dediğin nedir ki? Sen yollican o imzalicak. Medyada Sezer'e de hiç oynanmadı. Yağmur duası yapan cahiller, Sezer cumhurbaşkanı olunca bereket yağdı diye yorumlar yaptı. Sezer zamanında laik türkiye'nin sonu gelmiştir dedi. Gerçi Sezer ankaranın bütün yollarını kapatıp trafiği felç etti oğlunun düğünü için, ve gelen onca altına ve hediyeye kondu. Arkadaşının oğlu gemiler aldı sesini çıkartmadı, arkadaşının oğlunun girdiği her işe yardımcı oldu. Türlü şirketler onun bakanlığında, cumhurbaşkanlığında zirve yaptı. Kişiler biraz karıştı galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Arkadaşlar,konuyu kızıştırmak istemiyorum.Ama lütfen Sezer tartışmasından önce,asıl konuya dönsek.Enazından geyikler onun hakkında dönse.Ateş püskürmeyin birbirinize.Ha illaki,kesin ve net bi cevap isterseniz bu konuda,1. ağız olarak söyleyim. Babam 7 sene Yekta Güngör Özden'in(Sezer'den önceki Anayasa mahkemesi başkanı) özel kalem müdürlüğünü yaptı.Anayasa mahkemesinde çalışıyo yani.Netekim Sezer geldikten sonra başkan koltuğuna,anlaşamadılar,babam'da bilgi işlem'e sürüldü özel kalemlikten. Sezer'i severmiydim,akp hükümetinin saçmasapan bazı yasalarını onaylamadığı için,gerçekten anayasayı bilerek,oraya gelen yasaları ince eleyip,sıkı dokuyup,onaylayıp yada onaylamadığı için severdim.Haa netekim sizin değindiğiniz konulara ışık tutacaksa eğer,zamanında anayasa mahkemesi başkanlığında iken,ayda 1-2 defa şoförünü,"peyniri güzel" diye 1 kalıp peynir için polatlıya gönderdiğini biliyorum.Bilmeyenler için söyleyim,ankara-polatlı arası 75 kilometre.Giden araba devletin arabası,giden şoför devletin memuru. Ayrıca çok ama çok kurnaz ve akıllı bi adam.Yani yeri geldiğinde arap şeyhine gidip,bilmem bişey alıp,kayıtlara geçirttirmez falan evet akıllı okadar,ama riske de atmaz mevkisini,yani tutupta milyon dolarlık bişey geçiripte,skandal yaratmaz yani,ki öyle bi harekette bulunmadı zaten(ecevitin önüne attığı anayasa ile yarattığı skandal ve kriz hariç).Netekim efendi bi adamdır,dengesizdir biraz,terstir,cumhurbaşkanlığına geldiğinde yarattığı krizden sonra pek konuşma veya aktif rol oynama taraftarı olmamıştır oyüzden kanımca. Ben sanmıyorum o mevkiye geldikten sonra bişeyler alıp götürdüğünü veya hortumculuk oynadığını falan.Ama netekim,düğün için bizaman yolların kapatıldığı doğrudur.Arkadaş,eş dost işe sokma,yardım etme olaylarıda doğrudur. Şu açıdan da bakmak lazımki,kim yapmıyo bunu bu ülkede?Hangi milletvekili,hangi bakan,hangi belediye başkanı,hangi büyükbaş yapmıyo yani benim demek istediğim. Bugun Tayyip'e bakıyosun,oğlunu askere bile göndermiyo,amerikalarda yaşatıyo yatlar katlar.Abdullah Gül'e bakıyosun 16 yaşındaki oğlunun trilyonluk şirketi oldu,ankarada sağda soldaki çükko mısır tezgahları ile.Saymakla bitmez. Sezer bence yaptığı işi,doğru düzgün yapıyodu.Netekim AKP'nin gönderdiği bi yasayı "x madde bilmemne bendine uymuyor" diyerek onaylamamıştı biara hatırladığım kadarıyla.Tayyip'le Gül gibi,"ooo gönder birader ya,onaylarız tabi nedemek" oyunu oynanmıyodu yani. Yaptığı öyle bi hortumculuk,saçmasapan bi iş yok,benim içinde işin önemli kısmı bu idi.netekim gelen gideni arattı.Bugun bu ülkede onun bunun oğlu trilyonlarla oynarken,biz gibi bidünya genç,üniversite mezunu olup işsiz geziyosa,dahada diyecek bişey bulamıyorum. Buarada passive_kesh,süper yazmışsın aslında.Ama ben bu adamın anlayacağını sanmıyorum :D Yani senin yazdıklarınla adam kendine destek olduğunu falan sanabilir :D Türkçeyi bile adamakıllı yazamıyo.Netekim support gerekebilir bugun yarın,cevap gelir yakında hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Yazıyı ben yazmadım alıntıydı o ama yazmaya gerek görmedim samimi görüşüm olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar