Korax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Arkadaşlar,bi kaç kişinin bildiği üzere 2 ay önce İsveç'e yerleştim.Bu aşağıdaki link,isveç'in enbüyük Türk federasyonu olan TUF'un forumlarına gidiyo.Netekim,buradaki artık kimi "cahil" gurbetcilermi,akıldan fikirden yoksun insanlarmı,pkk sempatizanlarımıdır bilemiyorum ama,saçmasapan iddialarla ortalığı karıştırıp,milletin beynini yıkamaya çalışıyolar.Milletin aklını bulandırıyolar iyice,sonra burdakilerde cahil cüheyla geçiniyolar.İsveç'te 100.000'den fazla türk yaşıyo ve bunların hemen hemen 90.000'i bilinçsiz bütün bu konularda. Netekim fazla bişeyde demek istemiyorum aslında ama,ben ki,o derece milliyetci bi adam değilimdir.Yani yeri geldiğinde savunurum gerçek olduğunu bildiğim şeyleri,lakin bu adamlar verdiği cevaplarla insanı çileden çıkaracak cinsteler.Bilgiden yoksun,burada savurup insanların beyinlerini yıkıyolar resmen. Bazı noktalarda(kimi zaman tarih,kimi zaman ideoloji olayları) bilgilerim eksik kalıyo.Oldukça sinirliyim aslında şuan,uzun lafın kısası,bi göz atın,eğerki isterseniz biraz desteği çok görmeyiniz,gerçekten mutlu olurum.Hiç olmadı buradaki insanların kafasına "lan acaba?" diye bi soru işareti düşürmek bile faydalı olur diye düşünüyorum.Şikayet etsem diyorum,nereye edeceğim.Hem size fikir danışmak,hem yardım almak için buraya link'i atayım dedim. http://tuf.nu/tuf/forum/index.php?topic=405.0 Yorumlarınızı,cevaplarınızı esirgemeyiniz,atış serbest :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Onurcum: Su anda kafayi cekiyorum ve Champions Lig macina bakiyorum arkadasimlan. Isvecte Valborg kutlamasi var (Nevros gibi bir sey) onun icin sana simdilik bir cevap veremiyecem cunku kafam baya iyi. Sen yaz kurban ben yarin sana cevap veririm. Yarin ustelik Taksimde ACTION var. Gominstlerin (kemalistlerin) cani cop istiyor. şunu yazan bir adam var. Bir de türkiyenin en büyük liderleri olarak: atatürk adnanmenderes turgut özal ve enbüyük resimle tayyipi göstermişler. baya enteresan bi topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ya işte,dedim ya bukadar bunların zihniyet. Destek olabilirseniz sevinirim,olamazsanız,uğraşmak istemezsenizde problem değil.Burada geyiğinide çevirsek olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 NOOLDU METALCI FRPCI GENCLER bakin isvecten de boyle adam cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 suç teşkil ediyormuş, sildim. kendimden çekinmem de pati ye halel gelmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 akil fikir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 said: Sayın Sezer istisna, kaza ile bir şekilde seçildi sonra zaten seçtiklerine pişman oldular ona halkımız da pişman =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Niye ki? Cumhurbaşkanlığı ödeneğini aynen iade ettiği için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 malik basmış o forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 tamam sezer kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ha şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 malik said: tamam sezer kral. kral sizin olsun o adamdı. bize adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Boşuna kasmaya değmez o adam bunları sağdan soldan duyarak öğrenmiştir kullandığı terimlerin anlamını bildigi bile meçhul. Avatarıyla özleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 olur mu canım *kraldı o . seçtiği yök üyeleri labaratuar yapıcam diye aldıkları paralarla kampüs içine saunlar yaptırdı. onlar da derebeyleri. 7th breath. ha biz cahiliz.yüzde bilmem kaçımız cahil.siz elitsiniz. kraldan çok kralcısınız.o yüzden siz de çok yaşayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Halbuki o harcamaları bizzat cumhurbaşkanı olarak kendisi çankaya köşküne yaptırmalıydı, aynı apogül ve zevcesi hayruşgül gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 @malik..Tayyip türbanı getirmeye çalıştı...sağ olsun,zaten küçücük bi huzur vardı kampüste,ufak provakasyonlarla patlamaya hazır.Oda gitti sayenizde..Sezer in reddettiği geri yolladığı her şeyi Gül aynen anında imzalayıp geçirdi,bilimum kadrolaşmalardan bahsetmiyorum bile..Ha bu öyle bir kadrolaşmadır ki artık 23 Nisanlarda yeni atanmış okul müdürleri küçücük çocuklara müsamere diye namaz kıldırıyor.. Unakıtan Beyfendi(!!!!) ve çok saygıdeğer oğlu bir sürü ayyuka çıkan yatırımlara imza attılar.Hiç dikkat ettin mi?Bu çok saygıdeğer oğul elini ne üretimine atsa onun KDV si düşüyor,bişey oluyor,işi kolaylaşıyor,karı artıyor işin.. Çok sevdiğin Tayyibin Atatürk hakkında,saygı duruşları hakkında,meclisin dua ile açılması hakkında söylediklerini bilmiyorum okudun mu..Ama okusan da anlamazsın,anlasanda farklı yerlerinden anlarsın bence..Gene aynı tayyibin eşinin "sıkmabaş"ının diğer devlet başkanlarının eşleriyle nasıl bir tezat oluşturduğunu ve nasıl geri,nasıl korkunç göründüğünü bilmem görebiliyor musun? Hadi hepsini bıraktık,oy için seçim dönemlerinde kömür dağıtmalar nedir.Ya da ayyuka çıkan "AKP ye olan Oyunun cep telefonuyla fotografını çek,dışarda temiz 50ytl." olayı?(Ha bu arada oyunu para ile satmak cahilliktir,bu yolla oy toplamaya çalışmanın adını ben koyamıyorum..Başka görüşün varsa alayım..) Ha bunların içinde,Sezer in ödeneklerini aynen geri iade etmesi,bırak çocuğuna ordan burdan yol yapıp para kazandırmaya çalışmasını düğününü bile kendi parasıyla yaptırması,gerçek bir vatandaş gibi davranması ve kendini LAİKLİĞE karşı sorumlu hissetmesi senin için hiç birşeyse...Yorumum yok. Sezer in adı ağzına yakışmıyor,boşver sen..Git kendine türbanlı sevgili falan bul.Uzaktan bakışırsınız,gezer dolanırsınız dışarda ama dikkat et yanlışlık olur bişey olur eliniz değer falan aman dikkat,değmeyin birbirinize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 çok çok üzgünüm ama ister okşa , ister sev , ister küfret , ister zorla tatlım ; düşündüğün ve içine sığdığın militarist düşünceler,kafalar çürüdü. sen bunu hala anlıyamıosan ve bana laf yetiştirme gayretinde kalıyorsan benim için şöyle yorgun günün akabinde uğraşılabilecek şeyden başka ne anlamın var ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 malik aslinda vakit yazari bos zamanalrinda buradada yaziyor huriler ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 brezilyalı buldum vakit's secret tan çıkma , bayılırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Tatlım derken??Hangi sıfatla böyle olduk pardon?Ne kadar samimisin sen öyle.. Bi ara vakite CV ni yolla da böyle süper bir edebiyatçıyı bünyelerine katsınlar,kaçırmasınlar.. Bir de çok sağol diğer topikte "kıvırmak"demiştin neresi anlayamıştım.Bu topikteki son mesajında kıvırma nasıl yapılır örnekle açıklamışsın..Aydınlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 sonra da bizi niye kucaklamıyor bu parti diyorsunuz . daha nasıl nazik hitap edebilirim ki sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 malik said: sonra da bizi niye kucaklamıyor bu parti diyorsunuz . daha nasıl nazik hitap edebilirim ki sizlere. aman kucağın sende kalsın..Siz küçücük çocuklara kadar kucakladığınızı kucakladınız zaten,hoplatıyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 msnimi verdim canım. oraya gel. hehe =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cikista cikcan sen dimi? cikista cikcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 voltairecilik oynamak istemiyorum ama, malik gibi düşünmesem de biraz fazla üstüne gitmiyormusunuz ? düzgün bi' içeriği olmayan, sırf laf sokma odaklı mesajlar ne kazandırır ki şuradaki tartışmaya ? birşey düşünüyorsanız açıklayın tartışalım yahu. imho; sezer kendi hata yapmasa da seçtikleri baya hatalar yaptılar, yada birileri tarafından öyle lanse edilmeye çalışılıyor, hiç emin değilim. ne olursa olsun son yıllardaki en "düzgün" adamlardan biriydi, her ne kadar mevkisi için biraz fazla pasif kalsa da. belki de böyle olmalıydı, biz pek alışık değiliz farklısına. neşesini bulan, şapkasından tavşan çıkaranlara alışığız nasıl olsa. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar