dory Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bu onemli gun yaklasirken, kimin annesi icin hangi guzel plani var bilelim istedim. bi de ben tam tarihi de bilmiyorum, biri iliştirirse, kargoda sorun yasamak istemiyorum. planlarinizi, programlarinizi, orjinalliklerinizi paylasin bu topicde de rep verelim arkadaslar. boyle giderse, ben telefon almayı düşünüyorum canim annem hala 3310 kullanıyor, cok buyukmus ufak bişeler istiyomus falan filan, citlatti oyle laf arasinda babama yakinirken, ama ben anladim!! ehu hadi bakalim kim ne yapiyor anneler gununde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ne zaman ki o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 "anneler günün kutlu olsun" dicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 yaa şu an aklıma geldi..ben sanırım evi temizlicem :) her tarafı silip süpürücem cam bile silebilirim valla. üstüne bi de pasta yapıcam şekersiz(annem şeker hastası olduğundan dolayı)hayatımda da böyle bişey yapmadım annem için klasik ama benim için değişik olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 arayıp kutlicam. belki gider evinde salata yaparım, eve gelince gösteririm eho sürpriz diye, yemek falan yeriz. pek düşünmedim de, ne zaman bu cidden? mayıs'ın ilk pazar günü müydü, ikinci pazar günü müydü, öyle bişeydi sanki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ben şey yapcam.. şey.. bilmiorm. çiçek koparıp veririm. yada yaprak falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 lam ne zamandı bu? bu pazar mı? tarih verin çabuk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 sesu said: yaa şu an aklıma geldi..ben sanırım evi temizlicem :) her tarafı silip süpürücem cam bile silebilirim valla. üstüne bi de pasta yapıcam şekersiz(annem şeker hastası olduğundan dolayı)hayatımda da böyle bişey yapmadım annem için klasik ama benim için değişik olucak ben pasta kısmı hariç ilkokuldayken yapıyordum bunu, sabahın köründe kalkıp evi topluyordum filan, 1-2 sene yapmiştım baya seviniyordu annem, sonradan eve temizlikçi çağırma modası çıktı, para verince senden daha iyi silip süpürüyorlar, bir orjinalliği kalmadı bu olayı bu yüzden kapitalist yöntemler üzerine yoğunlaşmak zorunda kalıyoz ---- benim kardeşim klasik saksı alır evt öküz olduğu için çiçekçide ki en ucuz içinde 2 hafta sonra kuruyan çiçek olan şeyden gerçi telafi etmek için hep normal bir hediye almayı akıl edebiliyor bıçak takımı, dijital alarmlı saat gibi işine yarıycak ama iş hatırlatcak şeyler alcakken bu da bir öküzlük deyip cep telefonuna sarılmak lazım sanırım, çok kızıdıryoz son günlerde annemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 anna jarvis isimli bi işgüzarın halt etmesi sonucu "gereğinden çok değer verilen gereksiz günler"e eklenmiş bir gün, cüzdanımızın tabutuna çakılmış bir çivi, unutulup unutulup son anda dükkan gezdirecek ve stres yaratacak bir panik aracı daha.. benzerleri için sevgililer günü, babalar günü, örtmenler günü falan filan gösterilebilir. gereksiz hediyeler alınır gereksiz kutlamalar yapılır telefon üzerinden.. hani yarım elma, gönül alma prosedürü bir güne indiyse de kötüdür, komik bi olayı bu kadar kıymete binmesi de kötüdür.. diğer yandan sefgililer günü ve anneler günü kadın kısmısının salak saçma sebeplerle can sıkabilmesi yüzünden ağır ağır tasalandırırken babalar gününde "baba sana çogral (çok kral) bi cüzdan aldım!" ya da "senin eski nautica saatin vardı ya, işte onun aynısını buldum ikinci elden. deli ucuza aldım, tamir ettirdim, pırıl pırıl oldu!" gibi daha doğal ve işe yarar/içten hediyeler,ucuz alınabilmektedir. diyeceğim odur ki, kadının "aman çok özel olsun!" takıntısı ve bitmek bilmeyen "pahalısı var mı pahalısı?" cızırtısı sonucu -çocuğun annesine aldığı anneler günü hediyesi değil belki ancak kocanın eşine aldığı (evet var böyle gayler) anneler günü ve özellikle sevgililer günü- bu özel günlerde alacağı hediyeler hiçbir zaman özel mözel olmayacak ve dişe dokunmayacaklardır.. not:bu yazının çok daha insancılını yazdıydım ama gitmedi sisteme!! çok sinirlendim ve deli saçması bişiler karaladım. takılmayın çok, ticari bekleme yapma! bu arada anneler günü 11mayıs mış sanırım.. haydi hayırlı günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 "anneler günün kutlu olsun anne " dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 tek taş alın http://www.youtube.com/watch?v=HJTeUFl2XaU böyle the o.c. bir reklam olabilir mi yaw, sonunda da bonus diyor hala, dalacan odunla haa ne diycektim, reklamdaki kız kimdir, facebook plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 dasaa sonuna kadar katılıyorum ne güzel yazmışın öle.. ellerine sağlık valla. afiyet olsun. keh keh. evet sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bende anneme 3310 için batarya almayı düşünüyorum. çabuk bitiyo diye söyleniyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 =) öyle bir şey yapmıcaksın ve şaka yaptın diye düşünelim. abi ne bataryası ya.telefon error bir kere.uranyum modifiyeli pil bul yine sapıtır o . sanki nokia özel ayarlamış gibi ya , 7 sene oldu 2100 kullanıyorum .öyle hatalar veriyor ki öyle böyle değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 seviyor telefonunu. 2 ay önce aldım yeni telefon kullanmadı. illa o telefon olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Ben yemeğe götürdüm, güzel oldu, sevindi. Ama en çok şeyi tavsiye ediyorum, gidin evine, sabah kahvaltıya götürün. Garip bir şekilde bende yemeğe götürmekten daha çok işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 olm ayın 11i anneler günü erken davranmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Dur lan 1 mayıs annemin dogum günüydü, pardon. Kafalar karıştı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 nasıl telefon ya. ben öperim, dünyanın en güzel hediyesi oymuş onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 silk&cashmere mağazasi saolsun mini rüşvet tarzında ayarlicak bişiler valide hanıma sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Xhunarion said: Dur lan 1 mayıs annemin dogum günüydü, pardon. Kafalar karıştı. =) :D seni bayaa bi yormuş bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 moriQ said: bende anneme 3310 için batarya almayı düşünüyorum. çabuk bitiyo diye söyleniyodu. ahah çok iyi bu ya:D bende güzel bi pazar kahvaltısı diye düşünuyorum ama bu zaten o gune pek ozel olmaz bide zaten hani ögrenci adamız falan filan hesabı annem öder genede, eskide babam ablam falan birleşir mutfak robotu falan alırdık şimdi kalmadıki öle şeyler uyduurk şeyler var onlarda gerekesiz pahalı boynerde 3 al 2 öde var parfümlerde ordan kendimede bi hediye çıkartabilirm mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 tava alıcakmışım:D kendisi sipariş verdi de bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 forgiver said: temizlikçi çağırma modası çıktı, para verince senden daha iyi silip süpürüyorlar, bir orjinalliği kalmadı bu olayı ben de bi güzel patladım valla cumartesi temizlikçi geliyomuş :D napıcamı şaşırdım konser bileti falan mı alsam asuahus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 In sovyet Rusya anneler plans day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar