DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Rikkie said: Babski gözünü seviyim yapma, ikimiz de aynı bayern münihden bahsediyoruz değil mi? Hani şu daha uefa kupasında ilk tur maçları oynanırken kupanın favorisi gösterilen, hani şu alman efsanesi takım, hani şu bu sene kurduğu kadro için uefa kupasına fazla bile denen, hani şu uefa kupasına katılan bütün takım taraftarlarının final xxxx-bayern olcak inşallah dedikleri, hani şu kadrosunda toni, lucio, ribery, ze roberto, lahm, van bommel falan olan. Oynadığı takım da fatih tekkeden falan medet uman bir takım, bayernin karşısında dandik değil de ne? :)-D Olmaz yapma ama, ayar vermeden önce 2 kez düşünelim ;) yani ama izlemediğin belli işte. fatih tekkenin oynadığı yok zaten ligde önemsiz maçlarda yonayabiliyor anca, yedek oyuncu bariz. ayar vermek gibi bi niyetim olsa daha sert yazardım ama zenit taraftarı değilim :) ama oynadıkları futbol hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim, risk alarak kazanan çok fazla takım yok artık, gördük ki şampiyonlar liginin iki finalisti de güçlü rakipler karşısında son derece sıkıcı futbol oynayarak galip gelebiliyor, yunanistanın şampiyonadaki başarısından beri süregelen bu iğrenç futbol anlayışı bütün zevkini kaçırıyor insanın. ama zenit gibi risk alıp güzel futbol oynayarak kazanan takımların başımın üstünde yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Rikkie said: Bayern daha beter ol e mi. İntertotolarda sürün. O kadroyla dandik bir takıma böyle elenmek nasıl birşey yaw? Hadi 1-0dan 1-1den 2-1den falan elenseler futbol bu neyse dicem de 4-0 ne. (td) zamanında cl aldı final oynadı diye adını duydunuz ya iyi oldu demi takım.bilmeden konuşun siz zenite dandik deyin.münich e 1000 basar takım olma konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 DoruK said: zenit gibi risk alıp güzel futbol oynayarak kazanan takımların başımın üstünde yeri var. oda işte dick advocat fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 finale bak. zenith-rangers lol. uefa kupası giderek değerini yitiriyor. eskiden en azından bir liverpool, arsenal gibi üst seviye takımlar final oynardı. şimdi zenit falan. oynadıkları futbol iyi olabilir ama atıyorum münih-villareal finalinin çok daha çekici olacağı tartışılamaz. bu arada site hızlanmış. ohşs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 UEFA'nın sağladığı maddi gelir CL'ye göre komik rakamlara düşerse kulüpler de eski özeni göstermez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bayern münich gibi bir takımın olduğu final hiçte zevkli veya çekici olmaz luinir villareal - münich filan demişinde.ben psv - rangers veya rangers - tottenham gibi finallerin zevkli geçeceğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Xo said: UEFA'nın sağladığı maddi gelir CL'ye göre komik rakamlara düşerse kulüpler de eski özeni göstermez :P tamam belki geliri açısından aralarında uçurum olabilir ama sonuçta uefa da az çok takip ediliyor. yapacakları finalin, alacakları kupanın değeri ne olursa olsun çok büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Lorrotar said: bayern münich gibi bir takımın olduğu final hiçte zevkli veya çekici olmaz luinir villareal - münich filan demişinde.ben psv - rangers veya rangers - tottenham gibi finallerin zevkli geçeceğine inanıyorum. zevkli demedim zaten çekici dedim. villareal-münih finalinin zenit-rangers finalinden daha çok izleneceği kesin dimi ? ayrıca isimlere bakma ben attım orada. demek istediğimi önceki cümlede görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Bayern yıldızlarıyla gitsin liginde Papaz Alman takımlarını yenip,açık ara şampiyon olsun.Bu sene hiç UEFA'nın favorisi gibi değillerdi Anderlecht maçı dışında...Olur olmaz goller yediler,puanlar kaybettiler.Finalde olmayı Zenit haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar