kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Guru said: Evet Teon'da 2 tane karakterim varmis, 53 PR Scelia ve 40 BH Heide isimleri, bulursunuz beni artik :D ben arkadaslara soylerim zaten alp bey birazdan kesin okur ve aksam size msj atar,aksam online olmaya calısınız
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 saolasin :) ama oyunu baya unutmusum, gittim yeni char actim bir tane kontrollere bakmak icin yavas yavas hatirlamaya basladim :P bu arada PR hala kullanisli bir karaktermi? su an dusunuyorum BH veya PR ilemi devam etsem yeni bir char acsammi diye..
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 PR ise hocam okcu :D pvp acısından okcular cok nerf yedi, hocam su kadar soylim ne istersen onu ac :D ne hosuna giderse onunla oyna, kamael oyna istersen ,daggerler epey pupuler oldu yine :D official sitesinden bakarsın claslara eger teamspeak e girip konusma imkanın varsa ordan konusalım detaylı olarak
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 girebilirim, gerci benim tercihim ventrilo :P server bilgilerini verirsen gelirim.
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ozelden bi kac msj yolladım hocam okursanız :D
Tornalp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Guru hoşgeldin. Ben alp. Konuşabiliyorsanız TS den hasanla konuşun. Olmadı ben akşam pm atarım oyundan. Gündüzleri malum iş :) Ama TeamSpeak client kurarsak pek çok şeyi konuşarak daha kısa sürede konuşabiliriz. :)
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 alp hocam yarın sabah bi terlik olmazsa istanbuldayım dun aksam konusamadım siz de raid yapıyordunuz :D:D aksam ararım sizi yada ts den konsuruz
vivaldim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 arkadaşlar lineage 2 de kamael açtım çok güzel bir oyun ama yardıma ihtiyacım var ekleyin beraber oynayalım [email protected]
Öne çıkan mesajlar