kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Guru said: Evet Teon'da 2 tane karakterim varmis, 53 PR Scelia ve 40 BH Heide isimleri, bulursunuz beni artik :D ben arkadaslara soylerim zaten alp bey birazdan kesin okur ve aksam size msj atar,aksam online olmaya calısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 saolasin :) ama oyunu baya unutmusum, gittim yeni char actim bir tane kontrollere bakmak icin yavas yavas hatirlamaya basladim :P bu arada PR hala kullanisli bir karaktermi? su an dusunuyorum BH veya PR ilemi devam etsem yeni bir char acsammi diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 PR ise hocam okcu :D pvp acısından okcular cok nerf yedi, hocam su kadar soylim ne istersen onu ac :D ne hosuna giderse onunla oyna, kamael oyna istersen ,daggerler epey pupuler oldu yine :D official sitesinden bakarsın claslara eger teamspeak e girip konusma imkanın varsa ordan konusalım detaylı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 girebilirim, gerci benim tercihim ventrilo :P server bilgilerini verirsen gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ozelden bi kac msj yolladım hocam okursanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Guru hoşgeldin. Ben alp. Konuşabiliyorsanız TS den hasanla konuşun. Olmadı ben akşam pm atarım oyundan. Gündüzleri malum iş :) Ama TeamSpeak client kurarsak pek çok şeyi konuşarak daha kısa sürede konuşabiliriz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 alp hocam yarın sabah bi terlik olmazsa istanbuldayım dun aksam konusamadım siz de raid yapıyordunuz :D:D aksam ararım sizi yada ts den konsuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivaldim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 arkadaşlar lineage 2 de kamael açtım çok güzel bir oyun ama yardıma ihtiyacım var ekleyin beraber oynayalım [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar