=) Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Bıktım ya accountum hacklendi sadece 300 g gitti bi page atıyım dedim bi kapattılar accountu 3 hafta 2 gündür giremiyorum gelen mailede cevap attım ama hala gelen giden yok istemiyorum yaw gold falan nası açtırcaz şu karakteri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Belliki pisliğine yapmışlar :P. 300g için bunu yaparsan onlarda bunu yapar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 maili tamamiyle doldurmustum ben cdkey gizli soru kimlik scan ehliyet scan felan 4 gün sürmüştü suspend.20-22 gün sonrada gold itemler vs geri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 arkın account 3 haftada acıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar