Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

client 2.0.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Client 2.0.3 XP de hata veriyor kendi serverıma baglanamıyorum bide baska serverlarada gırmıyo yardımcı olurmusunuz???(baska client varsa onuda soylersenız sevinirim)
Mesaj tarihi:
Arama motorundan "client" diye arat bulursun ben pek bilmiyorum bak bu sitenin sag ust tarafında "arama" diye bişey var ordan bak ok?

Hade kolay gelsin[signature][hline]Iyi oyunlar...
Mesaj tarihi:
said:
tallx5, 05 February 2004 12:40 tarihinde demiş ki:
Client 2.0.3 XP de hata veriyor kendi serverıma baglanamıyorum bide baska serverlarada gırmıyo yardımcı olurmusunuz???(baska client varsa onuda soylersenız sevinirim)

Başka serverlara bağlanmıyo diyorsun hangi serverlar bunlar[signature][hline]Iyi oyunlar...
Mesaj tarihi:
Bende bi Xp kullanıcısıyım ve bende hata vermiyor.Eğer gireceğin serverin ipsini hatalı yazarsan veriyot bu hatayı bence 'UO Launchpad'kullan clientinide 203 olarak ordan seç sorunun kalmayacaktır...[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır...
----------------
-Dw-Strong Life-
Senior Game Master
Mesaj tarihi:
bab login.cfg nin icindeki ip adresini sil tekrar yaz(loginserver da dahil) olmassa o pc nin format zamani gelmistir :)[signature][hline]ScHaKeR

Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

• Yeni Oluştur...