Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Dizüstü bilgisayarım yine yeni yeniden servise gittiği için, ve ben artık bu durumdan bıktığım için, ve adam gibi iş güç yapamadığım için, mümkün olduğu kadar ucuz, dandik, xp çalıştırabilecek dizüstü bir bilgisayar arıyorum. yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 servise gittiği zaman tamir olana kadar başka bir alet vermeleri gerekmiyor mu diğeri tamir olana kadar kullanman için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 fiyat olarak ne kadar vermeyi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 - serviste 15 gün kalırsa geçici bi alet veriyolar. - en fazla 300 ytl veririm. dediğim gibi çok dandik bi alet istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 XP de harikalar yaratan toshiba laptop var. klavyesinin 4-5 tuşunu yeğenim yoldu. tuşlar olmadan da klavye çalışıyor ama tuşun altındaki lastiğe basıyorsun. ister misin? p3 1000 256ram falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 olabilir. aletin bütün özelliklerini ve başka bozuk yamuk bi yeri varsa onları da fiyatla birlikte belirtirsen görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 alet buü P3 1000, 256mb ram 20gb hdd cd rom ethernet usb vs vs toshiba satellite pro 4600 bi yamugu yok.pili yılların pili oldugundan adaptöre takılı çalışıyor.tuşlar kopuk işte bide.tusların cogu duruyor belki hepsi duruyor aramak lazım.japonla o yumusak plastiklere yapıstırırsan düzelir heralde. 275 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 lan bunun touch pad i yok desem çok sağlam laf yicem heralde değil mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 toshibaya özel bi kontol şeysi var tusların arasında minik. kullanımı touchpad'den rahat. son modellerinde de var ama ismi ne unuttum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 haa bildim onu küçük bişide anladım anlşadım biliyordm ben onu görmemişim sorry. bende sorsam böyle dandik bişi varmıdır bilgisayarcılarda falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 joypad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Fistan said: alet buü P3 1000, 256mb ram 20gb hdd cd rom ethernet usb vs vs toshiba satellite pro 4600 bi yamugu yok.pili yılların pili oldugundan adaptöre takılı çalışıyor.tuşlar kopuk işte bide.tusların cogu duruyor belki hepsi duruyor aramak lazım.japonla o yumusak plastiklere yapıstırırsan düzelir heralde. 275 ytl arkadasımda var bu hala kullanıyor :) ortasında boyle yeşil bişi war mouse olarak kullanıosn ama touchpad den daha iyi oldugunu söyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Toshiba ve apple, dizüstünde her zaman, seneler de geçse bile güvenebiliceğiniz 2 marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar