Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Makina Mühendisliği öğrencisi sıfatıyla teknik olarak yorumlayayım. Bu köprü sağlam. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 mono'nun koydugu hali daha iyiymis elemanli fotonun. horasan nerde yav, geri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 horısla aynı okuldayız:)) finallere çalışıyor olmalı yoksa bu sene kalacak:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Elektrik-Elektronik Mühendisi olarak diyebilirim ki elektrik direkleri de sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bu arada mesajlarımız kimseye yıpratıcı olma amacı ve niteliği taşımamakta, saf kendi çapımızda eğlenme amacı taşımaktadır. donttraydisethom. ayrıca resimler iyi değil. kadraj ve tema sorunu var bilirkişi arkadaşın dediği gibi. son resim de fazla sert geldi gözüme renk bakımından,kolay olmadığını biliyorum. ama ters ışık fotoğraflarında arka planda renkli renkli gemiler ve kara görmek hoşuma gitmedi, sadece köprü görünüo olsa iyi olurmuş, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 hangi renk derseniz kırmızılıktan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 RabbiT said: Güzel fotoğraflar ama pek bir orjinalitesi yok gibi siyah beyaz yaparakta değer kazandırmaya çalışmışsın. Olsun emek emektir eline sağlık daha başarılı olabilirsin gibi geldi. çok popsun yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 umut sarikayanin bi karikaturu vardi bole sakat guvercin mendil satan cocuk ve yasli amca kacin amator fotografcilar geliyor diye o ayak olmus siyah beyaz resim cekiyorum cok sanatsal modu parodn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hahahahhaha. yok canım sanatsal olduğum filan. zira şey dedim; "gördüklerimi çekiyorum hepsi bu. iddiam yok.(: " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Sly-One said: Makina Mühendisliği öğrencisi sıfatıyla teknik olarak yorumlayayım. Bu köprü sağlam. Teşekkürler. sanki anlıyosun da köprülerden kankulit, o benim işim pls karışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bilgisayar bilimadami(oha) olarak hicbisey diyemiyorum sayin seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 İstanbul Devlet Opera ve Balesi sahne arkası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Fistan said: Sly-One said: Makina Mühendisliği öğrencisi sıfatıyla teknik olarak yorumlayayım. Bu köprü sağlam. Teşekkürler. sanki anlıyosun da köprülerden kankulit, o benim işim pls karışma. sori, anlıyorum =( en kralından statik, mukavemet görüp üstüne dinamik, makina teorisine falan geçiyoruz. ama işini almam senin olsun babatör :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 arkadaki kumlanma harici çok güzel olmuş bence bu portre. kadraj daha geniş olabilseymiş keşke sola doğru, ama sağdan arka plan iyi olduğu için birşey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 KUMLANMA DEDİĞİN BULANIK OLMASIMI ?? PARDON CAPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 DEĞİL kirlilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 teknik bi iki tirtlik dişinda, içerik olarak gene eglenceli geldi bana..kusura bakmazsan biraz yorumladim.. hop sen cekmeye devam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 mono güzel kırpmışsın ama sol taraftan biraz daha az gitse daha güzel olur. du. mu. ki. ne? gerçi saçma olurdu. gerçi hiç mi kırpılmasaydı ne? tamam ben de bi tane yapmazsam rahat edemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 mono renklere bayıldım ama elin kalmasını tercih ederdim. kadının ne yaptığı belli olmuyor. ben sana orjinalini yollayayım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Sly-One said: arkadaki kumlanma harici çok güzel olmuş bence bu portre. kadraj daha geniş olabilseymiş keşke sola doğru, ama sağdan arka plan iyi olduğu için birşey diyemiyorum. Kadrajı gayet güzel. Bu karede konuyu merkeze doğru almak hata olurdu Sly-One. Sol çizgiye yerleştirmiş konuyu,doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ama eğer dediğin omuz çekime almaksa evet öyle daha güzel olabilirdi. Yine de iyi bir kare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar