Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 mg İzmir.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada mesajlarımız kimseye yıpratıcı olma amacı ve niteliği taşımamakta, saf kendi çapımızda eğlenme amacı taşımaktadır.

donttraydisethom.

ayrıca resimler iyi değil. kadraj ve tema sorunu var bilirkişi arkadaşın dediği gibi.

son resim de fazla sert geldi gözüme renk bakımından,kolay olmadığını biliyorum. ama ters ışık fotoğraflarında arka planda renkli renkli gemiler ve kara görmek hoşuma gitmedi, sadece köprü görünüo olsa iyi olurmuş, bence.
Mesaj tarihi:
RabbiT said:
Güzel fotoğraflar ama pek bir orjinalitesi yok gibi siyah beyaz yaparakta değer kazandırmaya çalışmışsın. Olsun emek emektir eline sağlık daha başarılı olabilirsin gibi geldi.

çok popsun yaa :)
Mesaj tarihi:
umut sarikayanin bi karikaturu vardi
bole sakat guvercin mendil satan cocuk ve yasli amca kacin amator fotografcilar geliyor diye
o ayak olmus
siyah beyaz resim cekiyorum cok sanatsal modu

parodn
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
Makina Mühendisliği öğrencisi sıfatıyla teknik olarak yorumlayayım.
Bu köprü sağlam.
Teşekkürler.

sanki anlıyosun da köprülerden kankulit, o benim işim pls karışma.
Mesaj tarihi:
Fistan said:
Sly-One said:
Makina Mühendisliği öğrencisi sıfatıyla teknik olarak yorumlayayım.
Bu köprü sağlam.
Teşekkürler.

sanki anlıyosun da köprülerden kankulit, o benim işim pls karışma.

sori, anlıyorum =(
en kralından statik, mukavemet görüp üstüne dinamik, makina teorisine falan geçiyoruz.
ama işini almam senin olsun babatör :)o
Mesaj tarihi:
mono güzel kırpmışsın ama sol taraftan biraz daha az gitse daha güzel olur. du. mu. ki. ne?

gerçi saçma olurdu. gerçi hiç mi kırpılmasaydı ne?

tamam ben de bi tane yapmazsam rahat edemiycem.
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
arkadaki kumlanma harici çok güzel olmuş bence bu portre.
kadraj daha geniş olabilseymiş keşke sola doğru, ama sağdan arka plan iyi olduğu için birşey diyemiyorum.

Kadrajı gayet güzel. Bu karede konuyu merkeze doğru almak hata olurdu Sly-One. Sol çizgiye yerleştirmiş konuyu,doğru.
  • Yeni Oluştur...