beybin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Travesti Kuaför. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Jonglör çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Güzel fotoğraflar ama pek bir orjinalitesi yok gibi siyah beyaz yaparakta değer kazandırmaya çalışmışsın. Olsun emek emektir eline sağlık daha başarılı olabilirsin gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 analog makine kullanıyorum ve filmin kendisi siyah beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Siyah beyaz fotoğrafları çok sevdiğini biliyorum bu yüzden böyle düşündüm. Örnek bunun gibi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 daha cok gri, daha dramatik ışık, vede azcuk gren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 o fotoğrafı sb yapmak benim değil fotoğrafçımın seçimiydi. sb çekmek ile modellik yaptığım fotoğrafçının benim fotoğrafımı sb yapması arasında en ufak bir bağlantı yok. üstelik bir kaç aylık ilişkimiz boyunca sana hiç bir zaman "şu sb fotoğraf ne güzel" dediğimi hatırlamıyorum. zira "fotoğraf çekmeye" ilgim de yeni başladı. eğer inatla "beni iyi tanıdığını" kanıtlamaya çalışıyorsan vazgeçmeni tavsiye ederim. ayrıca "sb fotoğraflar daha değerlidir" diye bir şey de yok, saçmalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 evet şimdi daha iyi olmuş. tarzına göre b&w çalışmalar daha iyi gidiyor. ve evet biraz daha gren. mesela son fotoğrafı banyoda biraz daha bekletseydin keşke. veya ilk fotoğrafta iso değerini biraz düşürseydin. ama güzel. özellikle sonuncusunu beğendim ama gren :( edit: bir de açtığın topiclerde alakasız tartışmalara girmezsen daha iyi olacak. fotoğrafa mı yorum yapsam, polemiğe mi girsem bi ruhsal karmaşaya girdim şimdi bile mesela. girdim mi, girmedim mi? girdim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 WT Birşey demek istemiyorum ne alakası var Allah'ını seversen eheh sana trilyon tane siyah beyaz foto sunabilirim senin çalışman. Peki yanlış anlamışım diyelim denk gelmiş diyelim elbette olabilir. Eee tamam da bunları yazmandaki amacı anlayamadım. Yorum yazdım ben sadece bu bir forum sitesi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ne kadar az oynarsam o kadar iyi diye düşündüm. parlaklığı düşür, kontrastı arttır hepsi bu. üstünde oynamak isteyen varsa çekinmesin.(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ben 8 aydır fotoğraf çekiyorum, bunlardan önce de sadece iki defa sb film kullandım, karıştırıyor olmalısın. benim sb çalışmam yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Tamam, sen nasıl istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 uu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 O.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 sanatsal veya imgesel bir deger goremedim ben bu resimlerde. sadece ilkindeki amcanin yanindaki objenin amcanin durusuyla olusturdugu kontrast sanirim otonom bir kompozisyon ogesi olarak kayda deger. gerisi sadece sacmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 arkadaşlığımız boyunca benden öğrendiğin şeyleri gelip burda satmaya çalışarak büyük yanlış yapıyorsun dela. benim amcalara olan objem yeni başladı, beni tanıdığını sanma. asdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ben çok başarılı buldum çalışmayı. çünkü travestiyi balık etli bi kadın sanmıştım. bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Longshanks said: ben çok başarılı buldum çalışmayı. çünkü travestiyi balık etli bi kadın sanmıştım. bravo.ne diyorum ben ya :Sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 gayet tatlilar bence. jonglor ozellikle favori karem. dinleme sen kimseyi istedigin gibi oralarda bulun, çekmeye devam et bol bol... imaj üstünde oynama kismida icinden geldiginde yap derim.(jonglor biraz daha aydinlik istermi? belki. ama nasilsa yakalamissin kareyi sonra düsünürsün denersin falan filan) bkz. sonra oynamaca ahanda bu dogru, siyah beyaz budur falan gibi sacma sapan bir yorumda hayli boş üzgünüm.. imgesel yada sanatsal icerik yok diye bir yorum yapmaktansa hic birsey dememek daha mantikli bence... sen kendi karelerini secersin bu bir serbestliktir. en basta 5 kareden 1 tanesi seni vurur digerlerini kiyamaz paylasirsin...5 kareler 50/100/1000 olur 3 yil icinde arsivinden bir konu secerek kitapcik yaparsin bakarsin.yada yapmazsin. :) tavsiyem, kac roll filmde kac adet sana ve temel teknik kurallarina gore 'ok bu ii ya' dedigin kare cikartabiliyorsun ona bak...36lik filmden 5 tane mi? 10 mu? 1 mi? hic mi? hicse de moralini bozma bi sonraki film e aban :p ellerine saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bırak bu işleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Güzel yazmışsın mono , gerçekten güzel yazmışsın. Ayrıca Jonglör benim de favorim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 teknik olarak bilemem de görsel olarak göz yakıyo sevmedim. ayrıca "tek mesajda karakter problemlerinizi nası ulu orta ortaya dökersiniz?" adlı çalışman ayrıca takdirimi kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Grafik Tasarım öğrencisi sıfatıyla teknik olarak yorumlamaya çalışayım. Fotoğrafın %50si gözdür. Gözün iyi gibi ama biraz daha geliştirmen gerekiyor kanımca. İyi izle,geometriye dikkat et. Geri kalanı Işık,Kadraj,Yaratıcılık vs.'dir. Kadrajlarında bazı problemler var. Fotoğraflarını Tek tek yorumlayayım: 1-Crocus man Başarılı bir kare. Kadraj gayet güzel. Amcayı merkeze yerleştirmek gibi bir hataya düşmemişsin,sık yapılır bu. Ters ışık yaptığının farkında mısın? Ters ışık konunun karanlık çıkmasına sebep olur. Diğer tarafa geçip,amcadan dönmesini rica edip çeksen belki daha iyi bir ışık yakalardın. Denizi de yakalamak istedin sanırım. 2-Travesti Kuaför Konu çok zayıf kalmış. Ne olduğu anlaşılmıyor. Yazmasan kuaför olduğunu asla bilemezdim. Fazla bir ışık patlaması olmuş arkada ve sağda. Ayrıca kadraj hatalı. Sağ alt köşedeki perde gözü rahatsız ediyor. Yine kadraj hatalı,kuaför olduğunu belli edecek birşey göremiyorum. 3-Game Güzel konu. Fakat yine kadrajda ufak hatalar var. Tam kalçanın bittiği yerden kesmişsin. Ya biraz önünden yada biraz arkasından kesilmesi gerekirdi. Eklem,bitiş yerlerinden kesilmez bir fotoğraf. Resimde de aynı şekildedir. Ufuk çizgisi 1/3'e uymuş bu güzel. Çocuğun sol tarafında çok gereksiz bir boşluk var. Bence kadrajı biraz sağa çekmeliydin. Ben olsam bu konuyu dik kare,detay(daha yaklın plandan) çekerdim. 4-Jonglör Yine kadraj hatası.Hem adamın kollarını kötü yerden kesmişsin hem de üstte gereksiz ve rahatsız edici bir boşluk bırakmışsın. Ters ışık olmuş yine ama başarısız. Ya daha karanlık olmalıydı ya daha aydınlık. Hataların var baya fakat garanti veririm ki sen bu işi yapabilirsin,anlaşılıyor. Zamanla gelişecek. Umarım yardımcı olabilmişimdir,iyi çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oh be, yorum yapabilecek kapasitede bir insan var burada. teşekkür ederim yorumlar için. sb ile bu 3. filmim (milyonlarca sb çalışmam olduğunu iddia edenlere atfen.), dolayısıyla ışık konusu daha da zorluyor, alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar