Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 evet bunu anladım ben. asla ulaşamıyacağım kızlara aşık olup kendi kendime acı çekiyorum, sürekli olarak bunumu arıyorum, yoksa rastgele başıma mı geliyor bu şey anlayamadım. gerçi hoşlanmıyorum bu durumdan ama o zaman da farklı birşey oluyor. ne tavsiye ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 bilmiyorum benzer mi ama banada ilişkiden çok ayrılıklar zevk veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Fiziksel Sadistliği dene. Olmadı Ruhsal Fetişistlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 slickers said: bilmiyorum benzer mi ama banada ilişkiden çok ayrılıklar zevk veriyor eet bu da var bende. alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 sabret! muhtemelen bir şey öğrenmen gerekiyordur, onu öğrenene kadar aynı şeyi kendi başına getirmeye devam edeceksin. öğrenince geçer, öğrenme vakti de yaşa, zekaya, şansa ya da mesela sağlam bi kazığa (!?) bağlı olabilir. her halükarda sakin ol, derin nefesler al, yılma, sükunetini kaybetme, nasıl biliyorsan öyle yapmaya devam et. ucundan ucundan kemir hayat denen küflü peyniri... gönül dostu emanız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 hacı bence rakın gelmiş senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 alkol fayda etmiyor. kendi kendime bilerek yapıyorum sanki bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 duygusal mazoşist=emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 rakı sevse işte, her şeyi halledicek de işte. sevmiyo. rakı viskiye vodkaya benzemez ortaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ulaşamayacağından aşık olmuşsun. hani çıksam şu kızla şöyle böyle olcak yanımda ulaşılması güç bi kız var fln.. tüm sorun burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 hiçbir kız ulaşılmaz değildir. kolay varlıklar onlar. hemen kanarlar. en azından bana.. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 senin kendine güvenin yok, kesinlikle.. allah bilir aşık olduğun kızlarda sümükli bişeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar