elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 bu heray kredilerimizin yattığı hesaba bizde para yatırabiliyomuyuz yada bu hesaba başkaları havale yapabiliyomu. öyle aklıma takıldı bu aralar bi banka hesabına ihtiya duyuyorum. mevcut hesaplarıma yatırdığım paradan muhtemelen direk hesap işletim ücreti ayağına 30-40 milyon çekicekler para yatırmaya korkuyorum o hesaplara :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 hesabın hangi bankadansa gidiyorsun bankaya öğrenci belgesi veriyorsun benden para çekmeyin diyorsun onlar da çekmiyor her yıl bu işlemi yapıyorsun o işlem ayağına çekilen yıllık parayı çekmiyorlar. onun dışında evet o hesabı da kullanabiliyorsun ama tavsiye edilmiyor kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 saolasın. arada havale almak için kullanırım bişe olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 niye tavsiye edilmiyor? ziraat bankasının normal vadesiz mevduat hesabı değil mi kredilerin yattığı hesap? yani benim bildiğim sen kendi adına ziraatten bir vadesiz mevduat hesabı açtırıyosun kyk ya gidip bu hesaba yatırın kredimi diyosun. yanlışım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 havale yapılabiliyor.ben bi arkadaşın hesabına kendi hesabımdan havala yapmıştım ücret falan da kesilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar