Xo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kingpin said: dexter tavsiye ederim, izlemezsen büyük hata etmiş olursun :) katılıyorum. geçen gece cnbc-e'de denk geldi. hemen bölümlerini edinmeye başladım bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 mini dizi diyor dexter diyosunuz :( ridley ve tony scoot 2 bölümlük mini bir dizi çektiler. adını unuttum şimdi. izlemedim ama scott kardeşler boş çekmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 The Andromeda Strain mi diorsun 2008 yapımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 cado said: day break ı kesmişlermiydi? yarıda bitmedi değilmi day break tamamlandı, sezon bitti, dizi bitti The IT Crowd muhteşem tek kelime ile.. habire izleyip duruyorum, canım sıkıldıkça izleyip gülüyorum.. Coupling'den falan çok daha fazla güldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Nasıl ya bende mi eksik Daybreak Hiç birşeyi çözemiyor. Direk çat die bitiyordu. Ne kızı kurtardı ne olayı anladı. Nede durdurabildi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 kaçıncı bölümü izledin ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Drall said: sg-1 said: Hah işte mümkünse çat diye yayından kaldırılanlardan olmasın. Surface'ı izledim, bitmeden bitti. Threshold'u izledim, bitmeden bitti. Diğerlerini not alıyorum, sağolun. şunu demene rağmen çat diye bitirilen bişey tavsiye edicem. çünkü izlediğin her dakikaya deyicek bi dizi buna emin olabilirsin. Traveler. bul biyerden izle, yok böyle bişey ahah traveler güzeldi harbi mini dizi değil ama tek sezonluk bir dizi önerebilirim, kesinlikle pişman olmazsın: boomtown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 CoolRider said: The Andromeda Strain mi diorsun 2008 yapımı? evet. altyazısı çıksada izlesem diyorum halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 dasaaa said: kaçıncı bölümü izledin ki.. 13 Bölüm abi işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar