sostizm Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 All Star Memo Okur ve sonrasında MIP Hedo Turkoğlu... Yakın bir geçmişte hayal gibiydi. Mirsata İlk Türk NBA oyuncusu, Hedo'ya ilk Türkiye doğumlu NBA oyuncusu gibi title'lar yapıştırırken geldiğimiz noktaya bakın. Hedo bir müezzinin, Memo da bir iş hanı çaycısının oğlu. Ne para ne altyapı tesisleri vardı bu çocuklar yetişirken. Şimdi herşey daha uygun, USA'de imajımız çok iyi, bakalım sırada ne var? MVP All stars MVP DPO ROY Finals MVP 6th Man Coach of the Year Benim gönlümden geçen sıradakinin ROY olması. Hem de iyice fantezi yapayım, 2.turun diplerinden draft olan bir oyuncumuzun ROY olması. Yukarıdaki listedekilerin hiçbiri hayal değil bence artık.
bya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Ömer Aşık'tan beklerim yılın çaylağı olmasını. tabi bi görmek lazım önce.
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Şaka bir yana ben Aydın Örs'ün bi batı takımına, alan savunması öğretmek için Assistant Coach olarak gitmesini bekliyorum (:P)
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Hedo ve Memo'dan bahsediyorsak,all-star MVP'liği falan belki olabilir.Atıyorum Orlando seneye all-star arasına kadar en iyi dereceyi yaptı,Hedo da all-star oldu.Stan Van Gundy kafadan kayırır Hedo'yu 30 dk falan oynatır,doğuda maçı alırsa neden olmasın.Sonuçta all-starda süre almanız önemli olan bu sene Brandon Roy 4-5 sayı daha atsa ve Batı maçı alsa Roy all-star mvp'si olacaktı. Dpoy çıkmaz bizden,ikisinin de savunması yumuşak. Mvp çok fantezi. Genelde skor istatistikleri ROY'da çok önemli Ömer veya Semih pek şut opsiyonları olmayacakları için gittikleri takımda bu da zor şu an. Ama Ersan'a bir MIP verebiliriz,Bucks'a giderse seneye...Sonuçta NBA'de çaylak sezonu oynamış biri,Skiles ile yeniden yapılanan Bucks'ta adam gibi 3 numara yok.Ersan'ı tekrar çağırsınlar 1-2 sene sonra MIP olsun.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 sostizm said: Şaka bir yana ben Aydın Örs'ün bi batı takımına, alan savunması öğretmek için Assistant Coach olarak gitmesini bekliyorum (:P) Bence olabilir,Örs Phoenix ve Memphis gibi kenar yönetimi Avrupa orijinli bir takımda süper asistan koç olur.Hatta kendini aşsın,Toronto veya Portland'a koç gitsin.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 bence ROY çok zor Türkiye'den. çünkü ilk sene orda çok zorlanır bizimkiler. 82 maçlık bir maratonda fiziki açıdan hayatta kalması çok zor yani. şimdi nowitzki bile ilk senesinde sinirden ağlatmıştı herkesi. fiziği yetmemişti çünkü. ama en iyi 6. adam belki olabilir dicemde ne biliyim en iyi ihtimal bunu gördüm ben :) bu arada hidayet türkiye doğumlu mu? ben onu balkan doğumlu diye biliyordum hep heh iyimiş :)
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 hall of famer ibrahim kutluay diyorum bende.
can Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 coach of the year ı bi türk alırsa o gün tamamlarız zaten ülke olarak basketbol konusundaki misyonumuzu
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bence alınması en mümkün ödül, DOP gbi geliyor.. ama en çok görmek istediğim ROY olur
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 DOP çıkmaz Türklerden,çıkarsa DPOY çıkar o da Ömer Aşık olur çılgın bir fantezi ürünü olarak. Ersan İlyasova MIP'yi getirecek yine Türkiye'ye bu sene Bucks'a gittiğinde en yakın ihtimal bu sanki,o da %1-2 falan.
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ncaa den gelen onca cılgın oyuncu arasında roy cıkarmak biraz zor..hani cok kotu bi draft sezonu olur ozmn belki.. MVP baya baya imkansız gibi geliyor nedense bizim sporcularımız overall ozelliklere sahip average ın uzerinde oluyorlar ama mvp olmak icin ya nash gibi ortalama 17(abart =)) assist yapıp takımını ucurcaksın ya da kobe jordan falan olucaksın ilah olucaksın.. Dpoy neden olmasın..ama benim gozumde cok degerli bi odul degil nedense =) Seneye ben hido dan bi allstar mvp bekliyorum zaten nba de suara uluslararası acılımlar icin odulleri yabancılara dagıtmaya calısıo..hido 7.(yanlıs olması ihtimali var =)) sende mip aldı..hakketti mi haketti ama amerikalı bi oyuncu olsa alır mıydı..biraz zor bence.. hall of fame i bilemem ama memo bence jazz formasını cıkarmaz emekli olana kadar oynarsa bence forması emekli edilir kendisiyle beraber..Baya seviyolar saltlake city de memoyu..
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Nowitzki MVP oldu,geldiği ilk seneyi biliyoruz hep üzerine koydu oyunun,manyak çalıştı ve Dallas gibi bir dynasty kalitesinde takımda oynadı...Aynı şartlar Ersan'a sağlanırsa,6-7 yıl içinde MVP kalibresinde bir oyuncumuz olacak buna eminim,bu herifi her turnuvada izledim gençler klasmanında hemen hemen.Fizik yüklenirse,isminden çok söz ettirir.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 finals mvp gelicek orlando şampiyon olursa :)
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 final mvp yi howarddan baskasına vermezler. ancak hido 2 3 maç triple double falan yapar ole alır. ha bu arada once bi clevlandı geçip şampıyon olmalarıda lazım dimi :D
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 2-3 maç triple olursa blki :D o triple double da dünkü gibi değil bence çünkü dün kaçırdı triple double'ı 3 assistle :D ama 11de 1 şut isabetiyle oynadı :D
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 abi howard'a vermezler orlando şampiyon olursa, takımın lideri imajı hidayette yani.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Final oynarsa Orlando,Lewis coşar Lakers'a karşı. Seattle günlerinden beri Lakers'a karşı ırgattır kendisi.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Soldaki Carmen Elektra'yı andırıyor sanki biraz:)
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o ne abi mehmet okursa eger o, hatunların boyu 1,95 falan yaklasık
Öne çıkan mesajlar