Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Wine kullanarak Kazaa linux altında nası çalıştırılır ? 1 2 program denedim ama beceremedim , komutları da daha tam yerleşmedi bilmiyorum yani. Gift denen progrmaın rpm paketlerinide program tamamen yüklendi ama açamadım. Nereden açacağımı da bilmiyorum ? NE yapmalıyım ? Kazaa networkuna girebilen bir program daha varmı ? [Bu mesaj Arkansis tarafından 06 February 2004 04:24 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 giftd uzerine FastTrack plug-inini kurup ( ki zaten direk FastTrack icin ozel giftd var ), uzerine de Apollon ile Fasttrack networkunden Linux uzerinde GUI yardimi ile dosya transferi yapabilirsiniz.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Apollon kurdum. Fakat apollonun sadece open ftp si çalışıyor, Yani Gnutella ve Fasttrack pluginlerinde sorun var. Ne yapmam lazım ?
sharky Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Yanlış hatırlamıyorsam o olay Apollon'dan değil. Giftd den ayarlanıyor.. Yani giftd neleri deskteliyorsa Apollon da onları deskteliyor.. Aynı zamanda hem FastTrack hem OpenFT de kullanabilirsin, mldonkey gibi.. Giftd nin FastTrack olan bir sürümü var. Onu kurmayı dene.. Hiç olmadı FastTrack plug-ini var.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 peki apollonun fasttrack pluginini nereden bulacam ? mldonkey mi kursam yoksa ? gift i yükledim bilgisayarıma terminal den ayarlarınıda yaptım.
sharky Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Yanlış okudunuz herhalde. Apollon 'un değil, Giftd nin bulmanız lazım FastTrack plug-inini.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Peki nası yükleyecem ? komutlar nedir ?
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ben gelende RPm paket olarak yüklüyorum yine aynısnı mı yapayım ?
sharky Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Döküman okumadan Linux öğrenemezsiniz. Her kuracağınız programin en az 1 kere README, INSTALL gibi dokumanlarını okumalısınız.. Gift 'in de kendi sitesinde ayrıntılı olarak Fasttrack nasıl kullanılır anlatılmış. İncelemenizi öneriyorum. Ayrıca RPM ( Redhat Package Management ) ile program kurup, sistemi ayakta tutmaya çalışmak, Windows XP ile hosting şirketi açmaktan farksız.. Sonra söylemedi demeyin.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 RPM le program yüklerken yanında 1 dosya daha gerekiyordu oda rpm olan. Normal yüklemek istersem yine aynı şekildemi yapacağım ? Yükleme komutları REadme larda yazarmı ?
Öne çıkan mesajlar