kingpin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 şimdi merak ettiğim bişey var bu sd ramlerin kaç versiyonu var ya da böyle bişey var mıdır ? evde iki bilgisayar bulunduruyorum ikisi de birbirinden bok afedersiniz. p3 800 mhz 512 sd ram, p4 1.4 mhz 512 sd ram. şimdi p4 olan makinamda 1 tane slot boş idi çakallık edip daha eski makinadan ram takayım böylece msn kullanırken (msn, explorer, winamp kombosu gebertiyor pcyi düşünün yani) kasmasın daha mutlu bir insan evladı olayım dedim slota tamamen girmesine rağmen pc açılmadı ne sorun olabilir ? aklıma 2 tane seçenek geliyor: 1) ilk başta belirttiğim gibi p3 ile p4 lerde kullanılan sd ramler farklıdır 2) benim anakartın 3. slotu bozuk. sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 anakartların markasını modelini verirsen bakarız. büyük ihtimalle ramler uyusmamıstır. mesela benim pcye twinmos ile kingston ramleri ikiside ddr400 olmasına ragmen birlikte takıp calıstıramıyorum asla.ram seçiyor meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Farklı markalarda olabilir o tür şeyler. İlla bir şeyin bozuk olması şart değil. Yerlerini değiştirmeyi dene. Olabilecek tüm kombinasyonları dene. Pek olası gelmiyordur belki, ama bende işe yaramıştı. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ok kombinasyonları denerim hehe, anakart marka ve modellerini bilmiyorum şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ramlerde kaç çip var ,birde çipler tek yüzdemi çift yüzdemi?Birde 2 tane 256Mb lık ram var 3. ramimi taktın ,bundanda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 2 adet 256 mb ram var üçüncüsü 128 idi. ramler çift taraflı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar