nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 İndiren, dinleyen yok mu? Çok güzel şarkılar var içinde. Gerçekten güzel sözleri olan tatlı şarkılar var. Dugusal hissettiğinizde, biraz mutluluğa ihtiyaç duyduğunuzda dinlenesi şarkılar. Kimya Dawson'ın sesine ve şarkı söyleyişine hasta oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 tavsiyen üzerine indiricem. benden de A Beatiful Mind soundrack tavsiyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 güzelde aç ayılar gibi arka arkaya dinleyince bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Öyle dinleme zaten ya o kadar dinlenmez bu şarkılar, arada sırada dinlersin. Yada dinleuyecek ruh halindeysen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 filmi izlediğim akşam indirdim, itina ile dinliyorum, arka arkaya sıralı sırasız konulu konusuz fark etmiyor sdf. çok sevimli, filme ruhu katan da soundtrackler zaten biraz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Juna soundtracks güzeldir,arkadaşın da dediği gibi her zaman dinlenmez arada güzel olabiliyor.Bence arşive ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Cat Power vardı bir de içinde. Sea of Love. akordu bozuk gitarın ama güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 sonda çalan şarkı çok iyiydi. gitar ile çaldıkları, what they found falan vardı sanırım içinde. onu bulmam lazım, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 The Moldy Peaches - Anyone Else But You olmalı ayrıca Barry Louis Polisar - All I Want Is You çok güzel şarkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 indirmez miyiz,kimya hanım cok iiiiler sizden ii olmasın.t re swing i pek seviorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ben de indirdi, hakikatten çok güzelmiş. Bi de saoğlsunlar Belle & Sebastian'ı keşfetmemi sağladılar soundtracki hazırlayan arkadaşlar. Onlar da teşekkürü borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar