Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundaki çözünürlük ve anti aliasing hakkında.

ColdShadow

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu oyunda çözünürlüğü artırınca menüler çok küçük oluyor hiçbir şey görünmüyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Şu an 1024x768 kullanıyoruım menüler ideal boyutta ama çözünürlüğü daha fazla artıramıyorum bu problemden dolayı.

Bu arada client olarak premium graphic olanı kullanıyorum.

Birde anti aliasing bulamadım menü üçerisinde var mı öyle bi ayar başka bir isimde ben mi göremiyorum? Nvidia ayarlarından açıyorum ama çok ilginçtir eve de aktif olmuyor.

Birde son olaraktan türk corpu var mıdır şöyle girebileceğim aktif?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda eger grafik tabına bakarsan orda , artı grafik kartı ayarı var onu on yapman sana istediklerini acacaktır.
Multi sample quality vs. vs.
yarıca genel tabında idi sanırım ,orda show small icons diye bir secenek var, bak bakalım o isaretli olmasın? Ben 1680 x 1050 cozunurlukte oynuyorum gayet normal iconlar.
Sosyal ağlarda paylaş

21inc genis ekran mi ?
o ekranda kendi optimal çözünürlüğünün haricinde bi değer kullandığında yazılarda bi bulanıklık olmuyor mu? rahatsız etmiyor mu bu seni?

ben 20inc genis ekranda 1650*1050 haricinde bi çözünürlükte oynmaya kalkınca yazılar bulanıklaşıyor gözümü rahatsız ediyor eğer bunun bi çözümü varsa bende yapayım.Çünkü ekran kartı o çözünürlükte pek performanslı olmuyor bende.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...