asas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Şimdi ben mikrofonla konuşmaya çalıştığım anda mikrofonun sesi en yukarıdayken hemen en aşağı iniyor ve doğal olarak sesimi karşı taraf duyamıyor. Bir tülü çözemedim bu sorunu. yardım edebilecek olan var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 selam. mikrofonu kullanmaya calistigin yazilim nedir bilemiyorum ama sunu deneyebilirsin: sag kosedeki hoperlor ikonundan ses ayari denetimine gir (xp kullaniyorsan calistira sndvol32 yazarak girebilirsin). buradan mikrofonun sesine bak, acik oldugundan emin ol. hemen altında "gelismis" gibi bir buton varsa buraya tiklayarak "mikforon arttirma / mic boost" secenegini aktif et. daha sonra yine ses ayari denetiminden seceneklere tikla, buradan ozelliklere ve ardindan kaydetme secenegini isaretleyip tamam'a bas. acilan ekrandan mikrofonun altindaki "sec"i isaretle. tabi ses kartinin yazilimi varsa bunlari onunla da yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Dediklerini uyguladım fakat hemen aşağı iniyor gene.Alla alla garip cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 aha bendede vardı bu sorun yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 hangi yazilimda kullaniyorsun mikrofunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ya bu sorun değil beyler. yankı yapmasın diye ses kartı dalga motoru siz konuşurken hoparlörün sesini kısıyor. yani mikrofon yine ses alıyor, karşıya gönderiyor fakat sizin hoparlörünüzden kendi sesiniz gelmiyor. benim laptopta da aynı garip sorunla karşılaşmıştım aha çözümü de budur. Benimkinde Acer HD Audio Manager olarak geçen denetim masası programcığı sizde farklı olabilir fakat audio manager tarzı bir şeydir büyük ihtimalle. (Acer 5920G ye göre anlatıyorum) Denetim masası, Acer HD Audio Manager a girin. Mikrofon sekmesine tıklayın. Akustik eko iptali denen naneyi aktifleştirmeyin, yani kutucuğun boş olması lazım. Böyle olay düzeliyordu sanırım. Eğer HD Audio Manager tarzı bir şey bulamadıysanız resim şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 faust, dediğin şeyler durumu çözmüyor maalesef. mic boost sadece mikrofonun sesini biraz artırıyor, mik. altındaki seç i aktifleştirmen ise kayıt aracı olarak mik. kullanmanı sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar