elaidi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 baya güldüm denebilir.. snn ve nbl'da emeği geçmiş insanlar çok şey bulucaklar ordaki anılarından hehe..
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turklerin+uo+diyaloglari&kw=&p=1
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yaw ben bunu biraz önce bi yerde gördüm ama nerde???[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 şu an doğaçlama 3-5 tane yazsam bunlardan daha komik olur..[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 orada ownz joe, ve bab the kenks muhabbetleri yok bea :)[signature][hline]- never too old to learn!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 -lordum siz de pk mı oalcaksınız -evet istersen seni apprenticim olarak yanıma alayım -ama bende fencing gm -...[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Babacum LöL !! -Cok uzatma keserim seni .. -Beni mi ? -Evet hadi dal bakalım .. -Uus Jux ( Aaanında tab ) -Garuds, gurads , guards !![signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Bi imzada gördüğüm bi tane Var -App: Abi selam -Pk: An Ex Por -App: Abi An Ex Por ne ? -pk: Kal Vas Flam -App: Abi bu ekran niye karardı bişi göremiyorum :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: BabacumMostors, 02 February 2004 13:51 tarihinde demiş ki: -lordum siz de pk mı oalcaksınız -evet istersen seni apprenticim olarak yanıma alayım -ama bende fencing gm -... bu olay arcane ve genç bir bünye arasında cereyan etmiştir hatta bir cönem arcane in imzasında vadır[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ne ilgiç olaylar ceyran etmiş :P[signature][hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Arthur_HellsFire, 02 February 2004 13:54 tarihinde demiş ki: Bi imzada gördüğüm bi tane Var -App: Abi selam -Pk: An Ex Por -App: Abi An Ex Por ne ? -pk: Kal Vas Flam -App: Abi bu ekran niye karardı bişi göremiyorum :) Evt bende gormustum hatta patıcıkte gordum zanledersem cok guldum :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 geçen yıl nebuladan bi adamın forum imzasıydı o :)[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor.
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bab th3 k3nk 3cipi plz.. bundan ötesi yoktur[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bunu herkes bilir ama koyayım yine bilmeyenler mutlak vardır...[signature][hline]My poor friend me...
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 cengiz süper ya.... :lol::lol:[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 yaramaz osman ve kılıç sevdası başlıklı bişeyler de yazılabilir ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 asıl pageler vardı biri şeydi: -geme bey ahmet kılıcımı aldı vermiyo. ahauh[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Ohahahah ben bilmezdim cengiz i :D Herif bide war mode da [Bu mesaj Wulfgar tarafından 02 February 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 herif gm ya .. Spear'ı nası tuttuuna dikkat ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 gm fencer cengiz LOL!! gece gece koptum:)
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 muhabbetleri okudum eski günleri hatırladım cok güldüm ya:) cengizde müthis bu arada:)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
quamor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 -selam -selam . -bana 10k ver sana 1 dk sonra 100k yapip geri verim mi? -nasil yapcan? -yaparim ben . Gm benim arkadas -ama once bi benim profile bak istersen. :) -Seer ? ne demek abi? -jailde bilen cikar elbet. -abi şey ....... b@b th3 k3nk3 lol[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
sharky Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 *kafası kopmaz*[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Öne çıkan mesajlar