Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 genç ölürsün sen büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 AMO said: Creatin kaslarda su tutulmasini sagliyo die biliyorum. Bu yuzden kısa surede sismesini sagliyor ama almayi birakinca da eski haline donuyor sanirim. Bi de 6-8 haftadan fazla creatin alma demisti bana salondaki hoca. Bobrek tasi yapiyomus evet.kreatinin karacigerle bir alakası oldugunu zannetmiyorum.direk böbreklerle alakası olması lazım.seninde böbregin agrıyordur.amina asit karacigerle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 kreatin performans arttırıyor bide azcık hacim veriyor kullanıldığı süre içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 madem ilacı almayı bıraktıktan sonra etkisi geçiyor ne gerek var su balonu gibi şişmeye gidin 1ayda yapcağınız kası 3ayda yapın ama sağlam olsun doğal olsun. öyle hap map fln bildiğin meme yapio bide erkekte bi ara giderken gördüydüm herifin tekinde 10numara meme vardı kızları kıskandıracak cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 bi zımparalarız geçer abi meme yapmışsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 jinekomasti o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 senko said: madem ilacı almayı bıraktıktan sonra etkisi geçiyor ne gerek var su balonu gibi şişmeye gidin 1ayda yapcağınız kası 3ayda yapın ama sağlam olsun doğal olsun. öyle hap map fln bildiğin meme yapio bide erkekte bi ara giderken gördüydüm herifin tekinde 10numara meme vardı kızları kıskandıracak cinsten. 1. bunlar ilaç değil 2. bunlarla yapılan herşey doğal kabul ediliyor, creatin ettede var sonuçta hgh almıyosun dışardan 3. jinekomasti o, steroidlerin yan etkisi. bunların steroidlerle alakası yok. tşk sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Metakuso said: bi zımparalarız geçer abi meme yapmışsa cok ince ya, super.. (-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 abartmayın arkadaşlar anabolic fln basmıyorum. ne jinekomasti fln. sadece vücud'un gereksinimi olan şeyleri ekstra olarak alıyorum. creatinde kas yırtmak için kasları yırtıyor ki tekrar yapılansın. şişirmesinin amacı o. creatin'i bıraktığınızda yapılanan kaslar kar kalıyor yanınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 diiit yanli$. kreatin kas yirtmaz. $oyle ki bu madde kirmizi ette bolca bulunur (1kg ette 1 gr), geli$im ve hacim kazanmak acisindan cok onemli bir takviyedir. Kaslari yirtan kaldirdigin agirliklar. ilk a$amada aminoasitler d o yirtilan kas dokusunu yeniliyor, protein takviye ediyor bu yenilemeyi, kreatin de hacimlendiriyor. Kreatini min 1 ay kullanacaksiniz (monohidrat olanlari) ki faydasini gorun. Bazi markalarin ozelle$tirilmi$ kreatinleri var, mesela BSN in creatine Ethyl Ester Malate i var, patentli. Bizim razor bunu kullaniyo, su tutmuyo vücut diyor ama geli$imi 2. gunden hissetmi$ ve yukleme periyodu yok. falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ya dolaylı olarak yırtıyor, kasların arasında su tutunca kaslar şişiyor ve ağırlık basarken kaslar daha çok geriliyor daha çok yırtılıyor falan feşmekan. ayrıca kaslara giden protein amino asit'in akışını hızlandırıyor hede hödö.. heralde içince kendiliğinden kaslar yırtılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 kırmızı etin kilosunda 1 gram az değil mi yahu. beyaz ette ne kadar var peki ? ben tavukla besleniyodum genelde ama, dana etinde yağın daha az olduğunu yeni öğrendim. protein de daha fazlaymış. artık dana basıcam afds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ucuz protein = tavuk pahali protein+kreatin = kontrafile, bonfile, antrikot bla bla.. sakatat yag deposu, önerilmez (ama lezzetli a.q) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 oh yes. of bilsem böyle olduğunu danaya yüklenirdim. neyse geç değil sdf. 3 ay oldu daha bodye başlayalı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 cratein basmaktan allahi sasmis adamlar var yapmayin allah askina. ben dogal kaynaklardan beslenmeye calisiyorum. 1-bal-polen-arı sütü-ginseng karisimi : her sabah yemekten 45 dakika önce 1 kaşık. 2-Bee Polen: her sabah yemekten once 1 kapsül. 3-Siberian ginseng: antreman günleri yemekten önce 1 kapsül. 4-Kefir:antremandan 1 saat önce bir 330ml. 5-Korean ginseng:Dinlenme günleri yemekten sonra bir kapsül. 6-Multivitamin: Hergün 1 tablet yemekten sonra. 7-BCAA 2000:antremandan önce ve sonra iki tablet. 8-Glutamin:antremandan sonra ve yatarken 5 er gram. (bcaa ve glutamin alirken bile tirsiyorum...ilerde sarkma markma yaparmi diye) bee polen falan solgar urunleri eczanelerde satilan yuzde yuz dogal. ahanda bunlar sabahlari duzgun bi kahvalti bol protein(kahvaltiliklar,sucuklu yumurta portakal suyu bal kaymak) iceren her gecede balikcimda raki-balik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ginsengi iyi koklemi$ler, caktirma =P klasik gnc koklemesi, o ginseng uclemesini satin aldigini tahmin ediyorum.. ginseng cük kaldirmaktan ba$ka bir i$e yariyor mu diye arasira kendime sormuyor degilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 yok 3 leme almadim. balli malli karisim var onun icinde vardi zaten ginseng. solgarin korean ve siberian olmak uzere iki ginseng turu var ikisinide aldim farkli etkileri var. bide en baba strongmanler ve bilek guresciler ginseng ve kefir abaniyor ondan dolayi bende aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 legendary alchemist olum adam :D bi Greater Cure yap baba bizede be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 abi rakı ne için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Cons said: abi rakı ne için? o balığı tamamlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 antreman gunlerinden sonra gece yarisi 2-3 duble raki yaninda balik kadar adami dinlendiren huzur veren bisey yok heleki deniz kenarina yanasmis bir balkci teknesinde iseniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 testosteron yada growth hormon kullanmadan da jinekomasti ortaya çıkabiliyor. yinede bu tip konularda insanın kendi kullandığı 2-3 kutu ek besinle ( amino asit, creatin) tavsiye vermesi ne kadar güvenilir orası tartışılır , ama herşeyin hesaplamasını iyi yapmalı. en yakın sağlık ocağına git bu arada. body çalışıyorum + alkol aldım + ek besin kullanıyorum falan filan. kan tahlili yaptırmak, karaciğer değerlerimi kontrol ettirmek istiyorum de.tam kan ve karaciğer paneline baktır. ayrıca bu siteyide tavsiye ediyorum. biz kurmuştuk şimdi baya canlı olmuş, profesyonel hocalar filan var. en iyisi onlara danış, steroidden, ek besinlerden uzak durmanda fayda var. http://www.bodyforumtr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 biliyorum üyeyim zaten. yinede saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Ahmet Enunlu bizim salonda, sormak istediginiz soru varsa iletiriz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar